O sa iti zic parerea mea ca baiat (am 24 sunt barbat da-o drecu): eu daca as lua un angajament de genul (casatorie) as face-o in ideea in care persoana aia chiar e tot ce consider ca am nevoie pe toate planurile. daca m-as uita in alta parte inseamna ca nu am gasit ce cautam sau ca sunt atat de prost incat nu stiu ce vreau. totusi ca barbat am si eu o intuitie feminina care imi spune sa asculti de intuitia ta feminina. daca simti ca ceva este in neregula, trebuie sa lamuresti 100%.
1.Da, e interesat de ea.
2.Da, o femeie cu parul lung va fi intotdeauna mai frumoasa decat aceeasi femeie, tunsa scurt si practic (pentru mine de exemplu, femeia tunsa scurt e aproape intotdeauna un "turn off").
3.Rareori barbatii vor langa ei femei care sa le conteste autoritatea. Eu nu as vrea. Nu exista egalitate. Unde-s doi, unul trebuie sa fie sef, iar eu nu accept sa am sefa...mai bine singur.
Eu sunt o feminista. Cred ca suntem egali. De multe ori fac eu in casa treburi de barbat. Nu ca el nu ar face, dar nu vreau sa creada ca nu sunt in stare.
Si credeam ca lui ii place asa. Nu a zis niciodata ca nu.
Dar acum ii tot da tarcoale la asta mica care ridica coada langa el si vorbeste ca o mironosita
Ai o situatie foarte complicata, sigur fata aia este indragostita de banii soțului tau nu neaparat de el si ea stie cum sa il vrajeasca sa il atraga in capcannă si pîna sxe va ajunge la sex mai este doar un pas, ea mizeaza pe frumusete pe tineretea ei si vrea un barbat potent financiar si l a si gasit numai trebuie sa caute, dar ea sta in chirie?
Imi pare rau pentru tine. Intuitia nu te minte.
Tipa isi arata decolteul, foloseste vocea de seductie, se joaca cu parul. Vrea atentia sotului tau. Pana aici nu faci nimic, o lasi in pace. Doar s-o apostrofezi pe mama ta ca iti baga strambe in casnicie.
Dar il suna pe sotul tau? Iar el se duce la ea? Tz tz Asta nu e bine.
Inainte sa te certi cu sotul, pune si tu in practica neajutorarea.
Fii tu femeia puternica la serviciu, dar acasa fii neajutorata.
Suna-l la serviciu, sa te salveze de vreo amenintare inchipuita. Lasa-l sa se simta protector cu tine.
Iar cand mai suna duduia, iei telefonul si ii spui pe un ton sec ca sotul tau e ocupat. Vesnic ocupat si sa nu-l mai sune. Bag-o in sperieti sa se lecuiasca! Nu zic mai mult. Intelegi tu.
Ai intuitie, asa se numeste, dar nu-i mai zi feminina
El te-a ales pe tine pentru inteligenta ta, pentru imaginea de femeie puternica si independenta.
Dar cand sunteti voi 2, lasa-l pe el sa conduca. Ca la dans: barbatul conduce. Orice faceti, lasa-l pe el sa fie barbatul: sa repare, sa te protejeze, sa te ajute.
Altfel il castrezi.
Ia aparitia duduiei in viata ta ca pe un catalsit ca sa schimbi ceva la tine, accepta schimbarea.
In locul tau, as instrui-o pe mama sa-i zica duduiei de la obraz sa se imbrace cand mai vine in vizita! Si s-o intoarca de la usa daca mai vine cand sunteti voi in vizita.
Nu-mi pot imagina ce fel de mama ai, sa-ti coaca una ca asta!