| adinani a întrebat:

Mi place mult de un baiat dar el are o prietena de aproape 6 luni. Inainte sa fie cu ea ne intelegeam f bine ma suna mai tot timpul, ieseam impreuna afara, ma aducea seara acasa etc. El e genul de baiat mai timid si cred eu ca i-a fost cam nu stiu cum sa ma intrebe daca vreau sa avem o relatie. Dar, nu stiu de ce dintr-o data s-a schimbat ca sa aflu mai apoi ca e cu o alta fata. Acum degeaba incerca sa ma mai apropii de el ca nu reusesc, nu ma mai trateaza ca inainte se comporta strict ca un amic. As vrea sa il fac sa ma placa si sa fie cu mine dar nu stiu cum! Ma puteti ajuta va rog!

1 răspuns:
| Amélie24 a răspuns:

Nu te baza pe faptul ca POATE te-a placut. Avand in vedere faptul ca, are o prietena de 6 luni, nu te place. Nu stai cu o persoana 6 luni, daca nu ai vreun sentiment fata de acea persoana. Incearca sa il uiti, el te vede ca pe o prietena. Mai sunt baieti... Stiu ca e usor sa spui, greu de facut. Incearca sa iesi si cu alti baieti si nu strica prietenia cu el, pentru ca o sa ii dea de banuit, oricum. Daca l-ai asteptat 6 luni de zile, e momentul sa pui capat acestui vis cam irealizabil. Bafta!:*