Vai,ce chestie teribila! La mintea voastra nu ma mira asta.Hop,țop cum vedeti ceva sa faceti si voi. Daca ati folosit caciulite nu ai de ce sa ramai. Oricum, nu sunteti inca maturizati, mai ales psihic, pentru asta.
1.) pentru a ramane insarcinata trebuie sa ai deja ciclu menstrual stabil/constant deoarece doar in acest caz ovarul produce ovulul necesar transformarii acesteia in sarcina prin fecundare. 2. ) Prietenul tau trebuie in mod obligatoriu sa produca sperma in care sa existe cu spermatozoizi viabili, in momentul ejacularii. 3.) In cazul in care sexul este protejat prin prezervativ TEORETIC exista doar 2-3% sanse se a se formeze o sarcina si acest lucru se poate intampla DOAR IN CAZUL in care este indeplinita conditia a 4. ) Femeia/fata virgina sau nu, trebuie sa fie in mod OBLIGATORIU in PERIOADA FERTILA si sperma sa ajunga in vagin. In cazul in care relatarea este reala dar sexul a avut loc in zile din afara perioadei fertile, se poate afirma/considera ca este IMPOSIBILA formarea unei sarcini. Totusi, daca sexul a avut loc in perioada fertila probabilitatea de sarcina poate fi considerata existenta, insa doar intro proportie de maxim 3-5%. Si nu uita sexul tihnit/placut....ingrasa. Sanatate!
Odata ce sperma a intrat in tractul genital al femeii, in colul uterin si uter, cei mai multi dintre el mor in cca 1-2 zile, desi exista si campioni care supravietuiesc pana la 5 zile.
Sexul neprotejat in afara perioadei fertile nu înseamnă ca te afli in afara riscului de sarcina.
Apuca-te de teme, ploado! Nu mai minti lumea, ma mir cum de stii ce-s alea prezervative. Vezi ca nu sunt baloane pentru party-urile voastre/
Eu la varsta ta ma jucam cu papusile, depravato! De la varsta asta ti-ai inceput viata sexuala, o sa vezi tu mai tarziu, ce o sa te astepte. Tu nici macar nu esti destul de dezvoltata la aceasta varsta. Ma rog la Dumnezeu sa nu imi dea un copil ca tine ca il dau pe poarta afara! Sexul este sanatos dupa varsta de 18 ani. Dar ce imi bat eu capul cu tine, e corpul tau, tu suferi, nu eu.
Dar sa nu te plangi cand ii vei aduce mamei tale un plod in brate, nestiind al cui este.
Rusine cu ce drept o faci depravata? esti tu o sfanta si nu stiam? hello lumea a evoluat si s-a emancipat si asta NU iti da dreptul sa o faci depravata daca tu la varsta ei te jucai cu papusiile din cauza ca nimeni nu voia sa faca sex cu tine haaaa
Spune-i Florentinei sa incerce un deepthroat ca nu stie ce pierde!
Sau daca ai alte idei poti sa i le transmiti, eu asta as face cu ea si nu ii pot comunica direct ca m-a blocat!
Florentino, utilizatorul pufulescu m-a insarcinat sa iti transmit urmatorul mesaj: Spune-i Florentinei sa incerce un deepthroat ca nu stie ce pierde!
Sau daca ai alte idei poti sa i le transmiti, eu asta as face cu ea si nu ii pot comunica direct ca m-a blocat!
domnul utilizator pufulescu respect, eu am spus suficient in raspunsul meu consider ca nu mai este nevoie de interventia mea aici
Nu mai am ce sa discut cu tine!
Există o probabilitate mult mai mare să ai un iq la nivel mediu decât să fi rămas însărcinată.
Oh, nu.
Definitely not.
Şi ce dragoste să faci mă la 12 ani?
Atat,, la varsta ta,, bla, bla, bla. Va doare rau de viata altora. E alegerea ei. Toata lumea doar sa arunce cu pietre stie.
"Ieri am mers la un prieten si s-a intamplat", "de atunci facem dragoste in fiecare zi (de saptamana trecuta)
Deci de cand faceti dragoste?
Ce inseamna "a face dragoste" pentru voi?
Sex cu penetrare si finalizare in gaura care trebuie?
Si da! Sexul are ca scop sarcina. Deci daca a fost neprotejat, sunt mari sanse de o sarcina.
Doamne. ai doar 12 ani, eu la 12 ani mă jucam cu păpușile.
În fine, să-ți răspund la întrebare.
Da, se poate să fi rămas însărcinată dacă s-a spart prezervativul sau ceva de genu.
Domnisoaro lumea a evoluat! nu mai suntem in epoca de piatra
Păi și ce dacă a evoluat? Ți se pare că a evoluat într-un mod pozitiv? Ți se pare normal să-și înceapă viața sexuală atât de tânără când nici ea nici corpul ei nu e pregătit pentru așa ceva?
Da...exista riscul depinde de cat timp te-ai ingrasat si vezi sa nu treaca 3 luni
Ar trebui sa faci un consult. Se poate sa nu ai nici simptome si sa nu iti dai seama asa pur si simplu. Daca ai ramas insarcinata viata de acum inainte este compromisa. Nici nu vreau sa ma pun in pielea mamei tale. Copilaria ta va fi oprita atat de brusc si e mare pacat ...dezvoltarea ta se va opri aici...iar copilul (daca este) sa dea Dumnezeu sa fie sanatos pentru ca la aceasta varsta nu esti apta sa faci un copil. Cum spuneam la inceput, trebuie sa mergi sa iti faci un consult pana nu e prea tarziu
Ai sa imi bag..la varsta asta?
oricum eu in locul tau le/as spune parintilor sa te duca la ginecolog