Da asa se intampla, crestem iar persoanele cu care am fost prieteni, la care tineam mai mult decat orice, nedespartiti ajung sa se maturizeze incep sa isi urmareasca un interes al lor, daca stai si te gandesti la cele mai amuzante faze acum ti se par putin penibile raman amintiri placute dar nu mai au acelasi sens ca atunci, iar atunci ei erau exact ceea ce ne doream. Odata ce nu va mai intalniti zilnic, se lasa uitarea si incepi sa ii privesti din trecut nu din prezent pentru ca acum nici nu ii mai cunosti de fapt, s-au schimbat atat ei cat si tu.
Cred ca e vorba de dezamagire; ca si cum nu te mai intereseaza nimic pentru ca sti ca nu mai are rost sa suferi, sa speri la ceva!
Cred ca n-o sa-ti treaca curand din pacate asa ca te sfatuiesc sa pui ochisorii pe un alt baiat si flirteaza la greu ca sa treci peste stare cu incredere!
Sa te inchizi in tine si in casa nu e o solutie!
Ma cred ca SCHIMBARE este cuvantul cheie adica si tu si ei v-ati schimbat si aproape ca tindeti sa fiti diferiti si poate asta e motivul pentru care nu mai simti nimic special pentru ei uite nu cred ca este chiar nostalgie doar ca trecerea timpului face mult rau si in cazul prieteniei voastre a dus la o aproape destramare daca urmezi sfatul ca niciodata nu este prea tarziu fa ceva dar cred ca este un caz pierdut
bafta pup botoghina16 (fundita?)
Melancolie, poate nu ai ales tipul potrivit inca si cand il vei gasi vei fi marcata de fostii si poate vei avea un comportament cu el asemanator cu al fostilor prieteni deoarece in mintea ta, subconstientul tau acum se formeaza un tipar.