Intotdeauna trebuie sa fie exact precizata ziua in care a inceput MENSTRUATIA si nu data/ziua in care s-a terminat sangerarea, fiindca nimeni nu poate ghici cate zile tine MENSTRUATIA in cazul tau. Este posibil ca aparatul tau genital si/sau reproducator sa fie afectat si sa existe o posibila rana/leziune, fiindca doar asa se poate explica aparitia acelei sangerari slabe in cea de-a 12 ori a 13-a zi a ciclului. Sau mai poate fi si rezultatul/urmarea unei dereglari grave/severe a activitatii hormonale, motiv pentru care procesul MENSTRUAL se produce anormat si in mod atipic. In astfel de situatii, consultatia ginecologica devine NECESARA si OBLIGATORIE. Multa sanatate!
Pe 18 iulie mi s-a început
Depinde de cate zile are ciclul. Calculeaza cand va fi prima zi a mensuatiei urmaoare. Vino inapoi 19 zile si afli prima zi fecunda. Vii inapoi 12 zile si afli ultima zi fecunda. E bine ca si in ziua de dinainte si de dupa perioada fecunda sa aveti grija.
Dar dacă facem în zilele astea sex neprotejat dar nu da drumul este vreun risc sa ramii insarcinata?
Se poate. Eu o practic si nu am patit-o pana acum.