Este dificil sa spunem cu exactitate care este motivul pentru care unele femei nu sunt atrase de tine atunci cand le platesti nota la prima intalnire, in timp ce altele sunt atrase de tine atunci cand nu le platesti nota. Fiecare persoana are propriile sale criterii si preferinte atunci cand vine vorba de atractie, iar acestea pot fi influentate de o multime de factori, inclusiv personalitatea, interesele si valorile personale.
In general, atractia nu poate fi explicata prin intermediul unui singur factor sau a unui set specific de criterii. Este posibil ca femeile care nu sunt atrase de tine atunci cand le platesti nota sa aiba alte criterii sau valori care sunt mai importante pentru ele in relatii, cum ar fi respectul, comunicarea sau compatibilitatea.
Nu ar trebui sa te concentrezi prea mult pe ceea ce faci sau nu faci pentru a incerca sa determini daca o persoana este sau nu atrasa de tine. Este important sa fii autentic si sa te concentrezi pe a fi tu insuti, iar atractia va veni natural daca exista o chimie intre voi. Nu trebuie sa te simti obligat sa faci ceva anume pentru a te face placut sau atractiv pentru o alta persoana.
E incredibil cum prostimea pune botul la o propaganda atat de ieftina.
Faptul ca o femeie e atrasa sau nu de tine nu are legatura cu faptul ca ii platesti sau nu consumatia. Asta ar conta doar la materialiste.
Poate ca tu ai platit consumatia doar acelor femei care simteai ca nu sunt sanse sa fie atrase de tine. Sperai prin asta sa le atragi dar nu a mers.
Pe femeile la care aveai sanse nu te-ai chinuit sa le impresionezi.
Ia incearca sa platesti consumatia unei tipe de care esti sigur ca e atrasa de tine si vei vedea ca nu-si schimba sentimentele. Sau invers: nu plati consumatia unei tipe pe care o placi foarte mult si simti ca nu ai sanse la ea si vei vedea ca nu va fi atrasa de tine.
In concluzie: Tu alegi sa platesti consumatia doar tipelor care nu sunt atrase de tine.
Se poate ca femeile care vor ceva serios să nu țină cont de chestiile materiale, am observat și eu asta. Ele preferă doar să le plimbi sau să petreci timp cu ele. Totuși nu cred că este o regulă generală, deoarece într-o fostă relație am pățit să mi se reproșeze că nu îi iau nimic( ăsta și era adevărului, nu neg), și deci ajungem înapoi.
Eu cred că femeile se așteaptă să investim material în ele, chiar și puținul acela.
Sincer eu nu aș mai fi ieșit cu tine a doua oara dacă trebuia eu să plătesc consumația și nu e vorba de banii ci de educație!
Interesant ce spui, deci tu crezi ca sunt doar conicidente? adica sa nu existe compatibilitate din alte puncte de vedere si sa nu aiba legatura cu nota.
Nu, ai inteles gresit, eu nu sunt genul sa platesc si mi se pare un gest anii 1920
Sa platesti o nota unei straine, asa ceva nu fac decat disperatii.
am platit doar tipelor care mi s au parut simpatice si s au comportat oke cu mine, dar chiar si asa in 2023 sa nu fi in stare sa iti platesti nota ca femeie, eu nu as sta cu o asemenea fata, mai ales ca au posibilitatea sa castige in aceeasi masura ca barbati.
Eu doar ma miram de coincidenta asta mare, deci inca odata, nu m-am focusat pe platitul notei, nu am acordat atentie, am facut de buna voie.
Dar este interesant ce spui oricum!
Apropo, eu nu gandesc ca restul barbatilor, trebuie sa intelegi asta.
Eu sunt pe ideea ca o atractie reciproca se creeaza pe ceea ce esti tu ca persoana, cu gandirea ta, principile tale si cum arati, banii trebuie complet exclusi din a creea o conexiune, dar din pacate astea sunt tipele educate de parintii care au trait in comunism, parerea mea.
Da este interesant ce spui, eu am fost cu o tipa care era cu 8 ani mai mare, nu s-a asteptat niciodata sa-i platesc ceva, din contra ea ma mai ajuta fiindca ma placea, dar daca ma intrebi, in tot trebuie sa fie un echilibru.
Eu nu as investii intr-o femeie doar in momentul in care stiu ca ma iubeste, restul sunt detalii si risipa de energie, si mai ramai si cu amagiri.
Oameni buni, eu am platit sa vad daca e adevarat, daca femeile aprecieaza asta, fiindca toti mi-au bagat in cap prostia asta ca trebuie sa fi ''gentelmen'' Uite ca am fost si asa si nu a contat.
Dar eu nu incurajez platitul notei, eu incurajez platitul 50/50 cum este cel mai corect.
Daca te place, incearca sa-si plateasca partea astfel incat sa nu o consideri materialista.
Daca nu te place considera ca "deranjul" trebuie platit.
E alegerea ta daca iesi cu mai multe. Asta nu te scuteste de plata.
Dar nu uita ca câinele care fuge dupa mai multi iepuri nu prinde niciunul.
De exemplu daca un tip s-ar intalni cu mine si nu ar crede in sansa noastra de a fi impreuna si ar iesi si cu altele dupa mine, mi-as pierde orice urma de interes fata de el.
Femeile cărora le ai făcut cinste nu erau de nasul tău, de aceea ai și plătit, măcar sa le impresionezi cu acest aspect, cele pentru care nu ți ai dat interesul probabil nu erau pe gustul tău în schimb tu erai pe al lor
linarkfts întreabă: