Inteleg perfect ce vrei sa spui.Ai vrea sa fii cu ea dar stii ca daca s-ar intampla asta nu ai mai trata-o ca pe o colega obisnuita, iar ceilalti colegi isi vor da seama si vor face glume pe seama voastra.Sincer,nu ar trebuie sa-ti pese de ce zic colegii tai, fii natural, continua sa fii constiincios la scoala si daca vei reusi sa le imparti pe amandoua astfel incat sa nu deranjeze pe nimeni, atunci nu e nici o problema.
Parerea mea este sa astepti vacanta mare, si sa incerci o apropiere mai mare atunci (nu vor mai afla nici colegii, nu vei mai fi nici la scoala )... daca tot ai asteptat-o pana acum, cred ca mai poti rezista. o luna si ceva.nu? zic ca merita sa incerci
bAfTa!
Daca ai o dubla identitate eu zic sa termini mai intii scoala si dupa aceea ai si timpul si varsta sa-ti definesti "eul"
Ce clasa esti? De cat timp o stii pe tipa?
Relatiile intre colegii de clasa pot fi o adevarata bataie de cap. Daca relatia rezista destul de mult incat cei doi sa ajunga sa tina mult unu la altu... le va fi foarte greu sa se desparta. O vor lungi la nesfarsit cu despartiri, impacari, reprosuri etc.
Exista si varianta cand cei doi se despart frumos ajungand la concluzia ca nu merge treaba intre ei doi...sau si mai rau...se imparte clasa in doua tabere : 1) care e de partea baiatului; 2) care e de partea fetei.
Cunosc cazuri in care s-a intamplat asa...de aceea ti-ar recomanda sa te mai gandesti bine. Daca nu mai ai mult timp de stat cu ea in clasa (sa zicem...1 an) puteti incerca. Daca esti la inceputul liceului(clasa a 9-10a)...nu ti-as recomanda.
Cunosc persoane care din obisnuinta au impresia ca inca se iubesc...tocmai pentru faptul ca sunt obisnuiti sa se vada zilnic la scoala deoarece sunt in aceeasi clasa. E clar ca nu se mai iubesc...si se cearta si se impaca intr-una...doar pentru ca s-au obisnuit unul cu altul mult prea mult.
Daca iti place de ea, de ce nu? Ce importanta au ceilalti in eventuala voastra relatie? Nu ati fi primii.
Nu ai de ce sa te comporti altfel, ajungeti la un comun acord, cum sa fiti la scoala si cum sa fiti in particular, nu e deloc placut sa fi pe buzele tuturor.
Invit-o in oras la un suc si propune-i sa fie iubita ta si nu uita sa-i zici ce simti pentru ea. succes
Asta inseamna ca esti un om fals, dubla personalitate, oamenii te cunosc intr-un fel iar tu esti in alt fel...
Gandesti ca un copil
Vorbeste cu ea... spune-i pe fata ceea ce simti... undeva unde sunteti doar voi 2...si vezi ce zice si ea... o sa va hotarati impreuna daca sa aratati in clasa k sunteti impreuna sau nu... voi stiti mai bine ce colegi aveti si ce mentalitate au ei
Te inteleg perfect si eu sunt intr-oasemenea situatie incearca sa ii propui sa fie pretena ta in ascuns eu asa am facut si am mers