| 2122009 a întrebat:

Mi se pare ca prietenului meu ii place orice fata in afara de mine. mereu vorbeste despre diferite fete, cat de bune si frumoase sunt... I-am explicat de mai multe ori ca ma deranjeaza dar niciodata nu a inteles, zice ca asa sunt toti baietii, in plus cand este cu mine pe strada sau in alte locuri publice se uita la tooate fetele din jurul sau. Este chiar asa normal sa ridici toate fetele in slavi si pe propria prietena sa o faci sa se simta un nimic?sigh

13 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Poate vrea sa te faca sa-l lasi.sa-i dai papucii fara sa te faca sa suferistraight face si nu mai simte nimic pentru tine

| cryss_7938 a răspuns:

Daca nu te apreciaza eu zic sa vb cu el serios sau chiar sa te desparti de el. uneori baieti fac asa doar ca sa te faca geloasa tongue pup:X

Răspuns utilizator avertizat
| Kruger2 a răspuns:

Sunt de foarte mult timp cu prietena mea si dupa alte fete ma uit si eu, si altul, si altul. Cei care zic ca nu toti baietii se uita dupa alte fete mananca stii tu ce. Chestia asta ne sta in gene, nu ne putem descotorosi de ea, insa eu imi iubesc femeia si nu as da-o pe niciuna dintre cele la care ma uit. Prietenul tau ori nu te mai place/iubeste, ori vrea sa te faca geloasa. Discuta cu el si spune-i ca daca nu inceteaza, esti nevoita sa termini relatia deoarece nu mai suporti, sau ceva asa. Doare la inceput dar te obisnuiesti dupa. "Sufletul" se regenereaza.

| VacutzaRoscata a răspuns:

E foarte anormal
ar trebuie sa te desparti de baiatul ala pentru ca nu simte nimic pentru tine daca face asa

| Ramonaaaa a răspuns:

Da,sunt de acord cu el.Asa sunt toti baietii,se uita dupa fete dar,daca, ai o prietena si chiar simti ceva pentru ea, atunci celelalte fete sunt eclipsate de imaginea ei.
Nu este ceva normal.Ar trebui sa reanalizati relatia voastra.Cel mai indicat,in acest caz,ar fi sa il intrebi daca vrea sa continue relatia cu tine sau vrea sa 'zboare din floare-n floare',cum se zice.
Intreaba`l ce au alte fete si tu nu ai thinking
Daca nu ii convine cum esti tu, atat ca fizic cat si ca, caracter[scuze cacofonia], atunci fete sunt destule sa plece la ele.Si baietii sunt destui pe lumea asta, care nu sunt curvari si badarani, si care stiu sa isi aprecieze prietena si sa o faca se simta bine in pielea ei.

| AdeLyna36 a răspuns:

Scuza-ma ca iti spun, dar prietenul tau e un badaran. Un baiat care te iubeste te face sa te simti speciala tot timpul, iti face complimente, iti arata cat de mult te pretuieste. Daca i-ai spus ca te deranjeaza ca se uita dupa fete si continua sa faca asta inseamna ca nu te respecta. Sfatul meu este sa gasesti un baiat care sa te aprecieze si sa te desparti de el.

| 2122009 explică:

Stiti cate discutii am avut pe tema asta? miiii... dar el zice ca doar se uita, nu le f.e straight face Nu stiu cum sunt alte fete, dar eu nu ma pot uita asa la baieti, mai ales sa ii fac lui in ciuda.Si sa ma despart? avem 2 ani si 7 luni, este un motiv serios pentru despartire? si sa ma simt bine in pielea mea? de cateva luni incoace, oricine e mai frumoasa ca mine. Geloasa nu ar avea de ce sa ma faca pentru ca nu i-am facut nimic si stie el bine ca sunt constienta de faptul ca poate avea orice fata isi doreste. straight face si din cauza asta sunt trista mai tot timpul. frustrated

| 2122009 explică:

Stiti cate discutii am avut pe tema asta? miiii... dar el zice ca doar se uita, nu le f.e straight face Nu stiu cum sunt alte fete, dar eu nu ma pot uita asa la baieti, mai ales sa ii fac lui in ciuda.Si sa ma despart? avem 2 ani si 7 luni, este un motiv serios pentru despartire? si sa ma simt bine in pielea mea? de cateva luni incoace, oricine e mai frumoasa ca mine. Geloasa nu ar avea de ce sa ma faca pentru ca nu i-am facut nimic si stie el bine ca sunt constienta de faptul ca poate avea orice fata isi doreste. straight face

| monykootza a răspuns:

Frate pai tie iti si place ceea ce-ti face el... daca tie iti place s isi bata un taran joc d tine, macar nu mai da semne ca ai vrea un sfat, daca oricum nu-l urmezi. scuze, dar nu te intelegstraight face

| 2122009 explică:

Moni, eu incerc sa imi dau seama daca e normal sau nu faptul ca ii plac alte fete.

| monykootza a răspuns:

Nu, logic ca nu e normal... dc te mai are p tine atunci? nu ti se pare logic? ar trebui sa fii singura fata din viata lui in momentul de fatawinking

daca vrei sa mai vb si sa iti povestesc si eu fapte asemanatoare din viata mea.: mony_mona46 si vbtonguewinking

| 2122009 explică:

Ce dreptate aveti. astazi sa aflu ca m-a inselat rolling on the floor))) straight face