Mai draguta.deci el se purta frumos si inainte deci dupa parerea mea nu este nevoie sa te ingrijorezi.sexul este un lucru important intr-o relatie si cel mai important este sa fii tu pregatita in primul rand psihic.Cred ca te iubeste.acum se simte mai unit de tine...si asa cum spuneam o relatie frumoasa, serioasa trebuie sa aiba de toate incredere, iubire, respect, sex numai ca toate vin cu timpul nu vine nimic fara sa nu faci nimic...nu trebuie sa te ingrijorezi parerea mea acum nu stiu tu il cunosti mai bine pup la tine sper ca am fost de ajutor
Aaaa si ink ceva pe toate ne-a durut prima data si cghiar si dupa de cateva ori asa ce nu trebuie sa disperi si lasa lucrurile sa mearga de la sine pentru ca si data viitoare te va durea cand vei incerca asa ca nu ai rezolvat nimic daca te-ai oprit
Daca zici ca si inainte iti vorbea asa atunci dupa parerea mea eu zic ca te iubeste...altfel ai observa si tu schimbari dupa ce zici ca ati incercat...
Pai poate te iubeste si mai mult.acum ca ati incercat ceva.niciodata nu e bine pentru voi.cand este prea tandru si nu mai stiu ce nu e bine.cand se poarte indiferent nu e bine. nu te vrea doar pentru sex. te vrea pentru ca te iubeste.si din cate am citit mi se pare ca aveti o relatie de ceva timp.dei nu ar fi timpul s`o? asta e doar parerea mea.oricum.nu te va parasi. e sigur asta.
Va veni si momentul in care vei suporta durerea, nu poti fugi o viata intreaga nu? Eu ti-am mai zis ca da te iubeste din cate ai povestit, se poarta mai frumos cu tine probabil a vazut ca nu l-ai mintit si ca inca esti virgina, si ce crezi ca daca nu te iubea si voia doar sex se dadea la o parte si intelegea ca te doare? Acum pe bune daca asta voia o facea.Sper sa nu iti mai faci probleme de genul asta ca din cate spui nu vad sa te paraseasca succes
Eu cred ca te iubeste cu adevarat. aveti ceva timp de cand sunteti impreuna, zici ca te ia peste tot cu el...se poarta asa cu tine(de cand ati incercat s-o faceti) ca sa nu crezi ca e suparat pe tine, ca e rabdator si probabil se simte mai atras/unit de tine. iubiti-va in continuare :X