| canarita a întrebat:

Mi se pare ciudat un lucru, atunci cand sunt cu prietenul meu acasa sunt linistita, n-am treaba, cum plec cateva zile simt ca n-am aer sa respir, asa tare imi lipseste...suntem de 5 ani impreuna, am trecut prin foarte multe, de ce sunt inca asa dependenta de el, de prezenta lui? Si nu inteleg de ce in loc sa ma plictisesc mai tare ma atrage

Răspuns Câştigător
| simion a răspuns:

De ce? petruca voi va potriviti si asa cum e si-n basme veti trai pana la adanci batranete impreunahappy

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Probabil sunteti asa cum se spune suflete pereche mai ales daca si el simte acelasi lucru... Dependenta nu duce la plictiseala, Multi ani fericiti impreuna.

Shin
| Shin a răspuns:

Mult noroc in continuare atunci happy
Shin.

| Encore a răspuns:

O daaa, nu ai cum sa te plictisesti de o persoana pe care o iubesti Doamne...

| urbanghost a răspuns:

Se numeste iubire...batting eyelashes

| unbaiat a răspuns:

Acelasi sentiment il am si eu si iubita mea desi suntem de vreo 6 ani impreuna(mai putin sufocarea laughing )...ca dragostea creste continuu in intensitate.Se spune ca dupa 3 ani se duce draq si ramane respectul, prietenia etc dar se pare ca nu in toate cazurile laughing Ce sa-ti spun...nu te panica, mie imi place happy

| mara_9541 a răspuns:

Norocoaso, e f frumos.

| plangacioasa a răspuns:

Si eu sunt la fel...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricit de mare ar fi dragostea recomand un pic de libertate in a gindi independent ca om, altfel ar exista pericolul de care tocmai aminteai, acel de a o sufoca.