Sincer, asta tine de mai multe aspecte. Conteaza si de cum esti perceput ca si persoana, insa, si de experientele prin care a trecut persoana cu care interactionezi.
Cum s-a mentionat si mai jos, suntem obisnuite cu tipi lingusitori care isi pot juca impecabil personajul de nice & serious guy doar pentru a te aduce in patul lor.
De cele mai multe ori, linguseala asta se simte, insa, exista si posibilitatea cand dam peste un tip dragut care poate chiar este sincer, putem confunda asta cu prefacatorie. Isi face simtita prezenta sistemul nostru de aparere si un anumit tip de comportament, putin sufocant, multe complimente, dulcegarii si asa mai departe, ne poate transmite ca exista un pericol pentru noi, mai ales pentru cele care au trecut prin situatii similare si cam toate fetele au trait situatii de genul.
Ne place sa vedem ca un tip este atras de noi, insa nu sa fie lesinat si sa insiste mult prea mult cu unele chestii. Ni se cam taie cand vedem ca un baiat este prea mult. Nu spune nimeni sa fii rece, insa, trebuie mentinuta o balanta, nici intr-o extrema, nici in alta.
Este normal, pentru ca majoritatea baietilor au tendinta sa sufoce. Ok, iti place o fata, dar nu o sufoca. Se departeaza in momentul in care chiar le sufoci. Lasa fata sa vina si ea spre tine
Ok de acord. dar nu se zice ca noi trebuie sa vanam? )
Si daca nu vine? e ceau
Ba da, vanam, dar nu asa. Incearca doar sa comunici cu fata, incearca sa o cunosti, sa vezi ce ii place, ce nu ii place, etc, incearca sa fii original, nu aborda plictisitor. In plus nu ii face complimente, la inceput orice compliment e la misto, crezi ca o dai pe spate ca ii zici ca e frumoasa? Ii mai fac si alti 10 complimente in aceeasi zi.
Si eu ca baiat primesc mesaje de la fete in care imi fac complimente, nici macar nu le raspund, crezi ca ma incalzeste ca imi spune o oarecare ca arat bine? e prea superficial
Imagineaza ti ca esti fata?! CE ai face? Te ai lasa coplesti de toate avansurile?
Nice guys sunt periculosi, te lingusesc si manipuleaza. Daca esti sufocant si o bombardezi cu atentie si complimente exagerate e normal sa lasi impresia ca esti disperat si urmaresti ceva nasol.