anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se parea aiurea faptul ca femeile se chinuiesc atata sa fie frumoase si barbatii se uita doar la (stiti voi),de ce se chinuiesc atata sa-si aleaga haine cand barbatii doar dezbracate le imagineaza, de ce isi dau cu o tona de glet pe fata cand barbatii nu vad nici o schimbare.Ce nu e asa?

Răspuns Câştigător
| pursisimpluAlex a răspuns:

Pai acolo gresesc multe fete incearca sa se imbrace cat mai frumos sa-si dea cu o tona de fond de ten pe scurt ( incearca sa fie altcineva) asa ca mai bine sa fie ea naturala ca asa sunt si mai frumoasetongue eu unu nu suport o fata cu 5 tone de fond de ten nici nu poti s-o pupi laughing ramai cu un gust uratlaughing funda tnx:*

6 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Dupa nume si tu esti fata. tu te aranjezi(daca o faci) doar ca sa te placa barbatii? tine strict de imaginea de sine, de cum vrei sa te perceapa lumea(pentru ca imaginea CONTEAZA). Si te simti bine atunci cand esti imbracata frumos si arati bine. daca barbatii ne vor dezbracate ce sa facem? sa umblam in curu' gol? thinking

| suntserios a răspuns (pentru Necunoscut112):

Ar fi perfect

| Necunoscut112 a răspuns (pentru suntserios):

Ar fi.intr-o lume perfecta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oarecum, multe tinere se machiaza strident, se imbatranesc prin machiaje, iar in final, barbatii se uita tot la fund!

| Originaly a răspuns:

Exagerezi cam mult punand intrebarea asta, sunt barbat si zic eu femeie trebuie sa-si acorde putin mai mult timp ingrijindu-se, putin machiaj acolo merge in orice treaba...eu unu nu vad fete dezbracate, ma mai uit si cum si se imbracahappy, un barbat mai e si atras de felul in care e imbracata o fatahappynu numai goalahappyCeao, sper ca nu team deranjat cu raspunsu meu:*!

| Bella116 a răspuns:

Eu m-am referit atunci cand fac asta femeile doar pentru barbatihappy