| MessiTheBest99 a întrebat:

Mia care va plac mai mult cateii sau pisicile eu nu ma pot decide le adorrrrrrrrrrr pe amandoua atat de simpatice si gratioase. FUNDA

P. S. scaz categoria dar aici se raspunde cel mai rapid

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac si cainii si pisicile, sunt asa de adorabile si cainii sunt foarte jucausi. Mie mi-a murit cainele si am avut un motanel care a plecat si nu s-a mai intors crying. Dar... o sa imi faca pui pisica cealalta si de abia astepthee hee. Pupici :*:*:* pa, pa.

8 răspunsuri:
| debby2000 a răspuns:

Cainii

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vrei sa iti iei un animal si stai la bloc alege pisicile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua sunt adorabile caini sunt asa scumpi(uni) dar pisicile imi plac mai mult dar si caini ii ador eu am ambele

| LalLyBoOmD a răspuns:

Bloc = pisica, casa = caine sau amandoua! Fundaaaaaaaa? Te rog!

| oLeNNNao a răspuns:

Poi am2 sunt atat de adorabilepuppy dog eyes. Dar daca stai la bloc poti sa iti iei un catselush puppy dog eyes ca pisicile au nevoie de mai multa libertatepuppy dog eyes. Iar daca stai la casa pai poti sa tsi le iei am2 sau sa iti iei o pisicutsa puppy dog eyes love struck. Eu am si catselush si pisicutsa love struck (am noroc ca nu se omoaralaughing ) Bafta [Funditapuppy dog eyes]

| Atechan a răspuns:

Da, stiu! sunt asa de dragalasi :-x.
Sincer, aimalul meu preferat este pisica, dar cred ca asta doar pentru ca in toata viata mea am avut mai mult de 30 de pisici cred.as vrea si un catel doar ca eu plec cam des in alte zone si nu poate sa se descurce singur, spredeosebire de o pisica.
daca vrei sa iti ei, trebuie sa te gandesti bine: pisica- independenta, dar totusi exrem de prietenoasa; buna daca stai la bloc/casa si pleci des.
caine-mai bun pentru casa si nu uita ca trebuie sa il iei cu tine oriunde sau sa il lasi in grija cuiva...
BAFTA!
Funda?

| NuamnumesuntANM a răspuns:

Urasc pisicile nu imi plac asa ca cainiilaughing

| BlancaFantasma a răspuns:

Iubesc absolut toate animalelelove struck am niste catei abandonati la liceu le dau zilnic mancare impreuna cu alte colege...altii rad de noi, nu pricep ca uneori cainii sunt mai importanti ca oamenii!