| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

Mia luat mintile. vb lui?
BUNA, pf nu stiu cum sa incep, dar simt ca am facut o greseala mare, infinii iata ca l-am ertat pe X.Asiara ma aflam la un club de noapte si era si el, mereu numa la mine se uita, nu ma perdea din ochii, am esit cu fetele afara si m-a sunat el sa ma intrebe unde-s ca nu am vede, i-am spus si mi-a cerut sa ne vedem ca vria sa-mi vb! Mia spus ca ii este foarte greu fara mini, si ca a facut o greseala si ii pare foarte rew.sa cerut scuza, si mi-a spus ca se schimba mult, caci fara mini viata lui nu mai are rost! Ca sa-l ert i-am cerut sa-i suni la C**** ce-ia si sa-i spuna ca el e din nou cu mine si de ia nici sa nu mai auda, ca sunt doar prieteni, si prieteni asa la distanta! La-m cceptat din nou, mi frica sa si nu facut iar o gresiala, ce parere aveti?

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna, pai, s-ar putea ca acum ca i-ai dat o sansa poate se va schimba, dar de multe ori cine o face odata, o va face din nou, asta depinde de el, dar si de tine...
Totusi a ierta pe cineva e bine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa il ierti la infinit.
Poate a fost doar o greseala si probabil tine la tine, dar ai oricum grija sa nu te faca sa suferi din nou.
Bafta.

| Libelle a răspuns:

Haide gata
ne-am luat de ea odata ca nu scrie calumea, de doua ori dar m-am cam saturat.
vezi si tu cum se comporta, aminteste-i mereu de ce ti-a facut ca sa nu creada ca ai uitat. l-ai iertat dar nu ai uitat. ok?

| TąNyą a răspuns:

Oamenii se schimbă. vezi cum se comportă tongue

FantaSZy.

| Cătălina a răspuns:

Draguta, ia o carte de gramatica de mananc-o pe paine.Nu de alta, dar te faci de ras.

| anonimaa a răspuns:

Ti frica?
imi place accentu' si gramatica.
is praf aman2 rolling on the floor
oricum o fi... nu inteleg o iota din ce ai scris, am inte; es doar ultima propozitie si daca zici tu, nu ai facut nici o greseala.

| Ana_6509 a răspuns:

Cred că ai fumat prea mult. Când 10 persoane îţi spun că nu şti limba română tu tot te încăpăţânezi să ne dovedeşti asta. Şi acum ca să ne arăţi cât eşti tu de deşteaptă vei posta un răspuns în care ne faci pe toţi inculţi şi ne vei adresa nişte injurii, nu-i aşa?

| Ioana2518 a răspuns:

Aoleo fatastraight face
scrie si tu normal. jumate de ora m-am chinuit sa iti citesc problema.si nu am inteles nimicstraight face formuleaza din nou sa te putem ajuta.Bafta

| zizibela a răspuns:

rolling on the floor daca fata e moldoveanca ce aveti voi cu eaa?

| zizibela a răspuns:

C**** ce inseamna?

| Bianca_2742 a răspuns:

Bai scuze dar n-am inteles nimec.

| dora0304 a răspuns:

Invata sa scrii romaneste si apoi ceri sfaturi

| checkmybrain a răspuns:

Esti analfabeta.

| xXG3oRg3Xx a răspuns:

Ce frumos stii sa vorbesti, cred ca te incurca parul din nas.

| hotzZu a răspuns:

Auzi... da tu cand o sa inveti sa scrii? Sau tastatura ta e pe "moldoveneste:?