| cmina2 a întrebat:

Mia placut de un baiat dar el nu ma baga in seama el nu stia lucrul acesta. Dar lui prietena mea cea mai buna ii place de el de 2 ani sh el isi bate joc de ea adica nau fost impreuna sau chestii din astea. Acum de 2 saptamani noi doi vorbim in continu pe mess si-mi zice ca il enerveaza prt mea. Numai ca la scoala nu ne bagam in seama ca sh cum nu neam cunoaste iar cand ma bag in seama cu el se inroseste sh chestii din astea cateodata ne mai sh privim in ochii adica nu stiu ce sa cred oare ma place sau ma crede doar o prietena.thinking

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Buna! Sincer nu stiu ce sa-ti spun. Poate te place poate nu. Acum ca sa fimi sinceri, ce baiat timid isi bate joc de o fata? Se pare ca voi nu analizati cum trebuie situatia. De ce nu vorbesti cu el despre asta? Asa o sa fi sigura daca te place. happy

4 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Eu zic ca te place.din propria experienta. si mare dreptate are crisu din ce zice

| TitiDrLove a răspuns:

Si nu va inteleg.cum Dumnezeu sa va bage in seama. cica mi-a placut de un baiat.da nu stia lucru asta si ca nu te baga in seama. pai de ce nu ii spui? tu crezi ca din momment ce ai sentimente fata de cineva trebuie ca si respectivul sa fie atras de tine? poate daca vorbesti de abia atunci apare interesul sau fata de tine... daca voi sunteti mute asa veti ramane straight face poti sa spui pur si simplu. nu e rusine.

| Șâret a răspuns:

Fa tu primul pas, se vede ca, desi este timid, baiatul te place.

| AdeAngel a răspuns:

Eu zic...ca te place! deci daca se inroseste ins ca t plk!:*