| Piper987 a întrebat:

Mie anul trecut mi-a placut de un baiat care era in clasa 12... eram la acelasi liceu. El nu prea mi-a dat atentie, avea prietena. Dupa un an, asta find acum: mi-a dat cerere si mi-a scris de multe ori. Ma invitat sa ne vedem. Si l am refuzat, m-a intrebat dc si i am zis ca am o parere proasta despre el si ca mi-a dat impresia aia de figurant. El ma asigurat ca zic asta pentru ca nu il cunosc.totusi mi-a zis ca pentru a il cunoaste ar trebui sa-i dau o sansa sa ne vedem.nush ce sa cred.mi-e greu sa cred ca dupa un an de zice s-a gandit si el sa imi scrie si sa ma invite undeva... voi ce parere aveti?
Ar trebui sa i dau o sansa? Sau sa o las mai bine balta?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

,,Incercarea moarte n-are'' zice un vechi proverb care deregula s-a adeverit. De ce n-ai incerca si tu? Gandeste-te ca de fapt tu n-ai nimic de pierdut, ba din contra ar putea reprezenta o sansa sau o experienta. Calca-ti peste orgoliul ce-l consideri ''sifonat'' fiindca s-ar putea sa ai parte de castigul la care nici nu ai visat, si nu mai sta in dubiu : sa-i dai sa nu cu piciorul...in mod intentionat. Succes! big grin

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Increde-te in ceea ce iti spune inima, ca nu vei da gres!
Daca inima se indoieste si nu ai incredere in el, nu te duce, ca nu merita efortul!

| munteanuionvictor a răspuns:

Merită să încerci. De ce nu?

| Cannibal a răspuns:

N-ai nimic de pierdut dacă ii dai o sansa.