| xCandiiix a întrebat:

Mie ciclul menstrual imi vine foarte neregulat. Adica luna trecuta mi-a venit pe 4 si acum mi-a venit pe 22. Si cand imi vine imi curge foarte mult?
Sunt blonava sau ceva de genu? Va rog ajutati-ma
Funda

4 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Stai liniştită, în generală şi mie îmi venea mult până mi s-a reglat de unul singur happy nu e o mare problemă acum depinde de organismul fiecăreia.

| DidiChanx3 a răspuns:

Hmm cel mai bine e sa mergi la un ginecolog pentru cada esti la inceput ciclul e neregulat dar deja perioada de timp e prea mare si nici nu ar trebui sati curga asa mult. fundita

| alexandra225 a răspuns:

Mai eu iti zic sa stai linistita in privinta asta ciclul se deregleaza (ex: mi-a intarziat ciclul 2 luni) si nu mi-am facut nici ce-a mai mica grija. In plus el se regleaza dupa 2-3 ani la unele persoane sau la altele dupa ce isi incep viata sexuala. Iar daca iti curge foarte mult nu-ti fa griji deoarece se spune ca atunci se curata corpul de toxine si alte bazaconii... puup ai rabdare si o sa se rezolve de la sine insa in legatura ca iti curge foarte mult este chiar bine. Fundita

| agaen a răspuns:

Ar fi cel mai bine si cel mai corect ca dupa terminarea ciclului sa mergi la ginicolog.succes