| blurixe a întrebat:

Mie de ceva timp imi place de o fata, si ea stie. Am intrebat-o mai de mult, de mai multe ori daca vrea sa fie cu mine, dar mi-a zis ca sunt chiar dragut, dar ca e cu altcineva. Ultima mea intrebare a fost acum cateva zile, cand am facut-o incurajat de un prieten bun. Iar astazi, la scoala, la locul unde ne intalneam noi in pauza, fata respectiva nu m-a vazut s a sarit in bratele prietenului meu si s-au sarutat, iar cand a intors capul si m-a vazut a fost ceva de genul : "Ups!"

Deci, ce sa-i fac ca sa il fac de ras, sa ii cada fata, asa cum mi s-a intamplat si mie. De asemenea, sunt un hacker foarte experimentat si deja le-am aflati IP-urile si parolele ID-urilor de mess alor celor 2, si o sa aiba si lag la net ceva vreme. Dar asta nu ma ajuta cu nimic. Vreau sa ii fac ceva oribil, sa ii cada fata, sa se simta cum m-am simtit si eu. straight face

3 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

Daca le stii parolele, date drept prietenul tau si vorbeste urat cu fata ca sa se desparta, si nu a sa mai vorbeasca mult timp, sau invers.Sau fa-ti un al id(ca sa nu creada ca esti tu) si dai un virul ca sa-i stearga hardu si sa fie pedepsit.

| ostea a răspuns:

Răzbunarea este întotdeauna plăcerea unui suflet mic, slab şi fără vlagă. ( Juvenal )

Mai devreme s-au mai tîrziu o să plătească pentru faptele sale. Ceea ce faci, aia primești, fii sigur!

| ovidius a răspuns:

Eu zic că nu ar trebui să forţezi lucrurile.
Dacă fata nu te place suficient, n-are rost să faci pe "hecăru".
BTW: eu ce IP am? rolling on the floor