Buna. Pe cel cu prietena e bine sa-l uiti, nu merita sa te bagi intre ei, pentru ca mai tarziu sa-ti auzi din alea naspa.Si in ceea ce-l priveste pe celalalt incearca sa-i atragi atentia, sa-i arati ca iti place de el, sa-l provoci prin mici jocuri, mai arunca-i in pauza cate-o privire care sa-i de-a de inteles ca vrei ceva de la el.Intra in vorba cu el, din orice nu conteaza subiectul, doar sa-i arati ca vrei atentia lui.Sau daca esti mai timida, incearca ajutorul unei colege/prietene. Succes.
Hai sa iti zic eu cum am atras atentia unui baiat... Pur si simplu niste priviri repetate poate putin insistente dar nu foarte. Si apoi a fost ceva reciproc. priviri repetate si putin insistente si din partea lui. si apoi totul a decurs de la sine. :X Nu incerca sa atragi atentia prin anumite reactii exagerate. se vede urat si cred ca intri putin in penibil. Parerea mea. :*
Scuze.
Buna!
Interesant,deci,vrei ca amandoi sa le placa de tine si nu stii cum!
Pai din doi,trebuie sa ai,,priza,,macar la unul.
Nu inteleg cum ai inima atat de mare,incat sa poti avea niste sentimente,pentru doua pers,dar nu te contrazic,stiu ca mai sunt pers.
Pai ce sa zic,fofloseste te de ceva al tau,nu iesi cu chestii ciudate ca nu da ine,fii tu insati si mai stii,poate ai noroc de amandoi!
Intra prin anturajul lor de prieteni,si asa vei afla amanunte din viata lor, dar te sigur ca unul ma mult ca sigur, va fi al tau!
Bafta multa iubita!
Pe ala cu prietena uital.Nu te baga intre ei ar fi ft urat din partea ta. Iar pe celalalt habar n-am bagate si tu inseama aruncai cv priviri Bafta
Hai sa iti zic eu cum am atras atentia unui baiat... Pur si simplu niste priviri repetate poate putin insistente dar nu foarte. Si apoi a fost ceva reciproc. priviri repetate si putin insistente si din partea lui. si apoi totul a decurs de la sine. :X Nu incerca sa atragi atentia prin anumite reactii exagerate. se vede urat si cred ca intri putin in penibil. Parerea mea. :* Ai grija.