| Diiiiaaaa a întrebat:

Mie imi place de acelasi baiat de care ii place celei mai bune prietene. Ea vrea sa o ajut sa fie cu el, dar cum sa fac asta, cand si eu tin la el?

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Daca o ajuti, inseamna ca iti tai craca singura de sub picioare. In mod constient iti dai toate sansele la cos. Ai pus o intrebare foarte dificila. Situatia insasi este. Probabil ca prietenei tale nu i-ai spus inca ce simti pentru el. Altfel nu te-ar fi rugat sa o ajuti. Cred ca cel mai indicat ar fi sa-i spui. Daca iti este cu adevarat prietena te va intelege si nu iti va mai cere acest lucru. In ceea ce il priveste pe el, in acest caz ar trebui lasat sa aleaga singur. Este una dintre situatiile in care trebuie sa joci fair play. Indiferent de deznodamant si indiferent cat de tare te poate durea la un moment dat sufletul. Mai exista un efect secundar in aceasta situatie, in eventualitatea ca el ar alege sa fie cu una dintre voi: prietenia dintre doua femei dureaza doar pana la aparitia unui barbat in viata lor pentru ca ele sa prezinte acelasi interes. Asta inseamna ca, punand raul in fata, s-ar putea ca aceasta prietenie sa se destrame. Este oricum o situatie alambicata. In numele prieteniei insa discuta mai intai cu ea. Dupa aceea lasa destinul sa decida. Eu iti doresc mult succes. Simt de aici, de la distanta, ce framantari sunt acum in tine. Nu este deloc usor.

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ca si tu simti ceva pentru el. Nu puteti cadea de acord ca nici una sa nu fie cu el? Crezi ca merita sa-ti pierzi prietena pentru un baiat? Iubiti o sa ai toata viata, dar prieteni buni rar gasesti. Daca iti e prietena cu adevarat, va ve-ti intelege, iar daca nu, inseamna ca nu merita... si atunci poti vorbi cu acel baiat si-i poti spune ce simti.

| Anndrey1234 a răspuns:

Vorbeste cu prietena ta fata in fata. Explicai ca si tu simti ceva pentru acel baiat. Daca e intr`adevar prietena ta va intelege si daca vede cat de mult il iubesti pe acel baiat sigur o sa se retraga ca sa va salvati prietenia(daca nu...nu prea iti este prietena).Eu asa am facut cu cel mai bun prieten al meu si sunt mandru de mine pentru ca dragostea cum apare, asa si dispare dar prietenia trebuie tinuta cat mai mult in viata.O prietenie adevarata este printre cele mai frumoase lucruri pe care le poti avea.

| ana_2324 a răspuns:

Pai poate si mie cea mai buna prietene trebuia sa ma anunti ca iti place de dragos! si oricum uite sfatul meu daca vrei sa mai ascunzi ceva de acest gen fata de mine poate nu mai pui pe un sait public!

| spaikizz a răspuns:

Vorbeste cu ea. De fapt nici macar nu ai nevoie de ajutorul nostru. Ideea este sa nu va certati pentru un baiat, mai ales daca sunteti cele mai bune prietene. Dar daca iti place foaarte mult de el si e anul e cea mai buna prietena a ta, puteti sa incercati amandoua sa-l cuceriti. DAR sa nu incerci sa i-l furi mijeste. Spune-i ceea ce simti tu pentru ca ea nu are de unde sa stie ca si tieiti place de el. Deci cel mai cu minte este sa ii spui ce simti pentru el si decizia care ai luat-o. Vorbiti dinainte sa nu se supere cea care il va pierde pentru ca inseamna ca pentru ea exista alta jumatate. Ce acare castiga are datoria sa o sprijine pe cea care l-a pierdut.

Eu si prietena mea asa am procedat si a fost totul ok. Nu s-a suparat nimeni si ea m-a consolat pe mine vreo saptamana...

Pa!happy

| Diiiiaaaa explică:

Pana la urma ne-am certat pentru ca ea nu stie sa tina un secret, adica numele baiatului despre care e vb.