anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi place de o fata.Eu sunt in clasa a 5-a iar ea e in clasa a 6-a.Nu e diferenta de varsta intre noi. E doar de 13 zile diferenta.Eu i-am zis ca o plac iar ea mi-a zis ca vrea o relatie stabila.Sunt in stare... e logic! Ne intelegem super bine. Avem multe in comun. E OK sa continui sau ar trebui sa mai astept?

Răspuns Câştigător
| gabiforstory a răspuns:

Frate, in clasa a 5-a, nu poti avea o relatie stabila.Sincer si eu sunt in clasa a 5-a si nu am avut o iubita dar imi dau cu parerea, asa cum cred eu ca ar fi logic.La varsta ta esti cu o fata, peste 2-3 saptamani te desparti de ea. Dupa alta, dupa alta si tot asa.Nu ai ce relatie stabila sa ai cu aceasta fata, sunt sanse de 5%. Eu spun sa fii cu ea, dar, nu cred ca la varsta ta ar trebui sa ai o relatie "stabila" ca sa zic asa, deoarece e putin probabil sa ramai cu ea.BAFTA!

5 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Relație stabilă? În clasa a 5, respectiv a 6 a?
*I don't want to live on this planet anymore*
Mă copile, vezi-ți de școală mai bine happy

| SDC a răspuns:

Relatie stabila in clasa 6.totusi o sa va treaca dupa cateva saptamani, o sa va plictisiti, eu zic ca e bine sa stai cu ea sa vezi ce iese!

| silvia3333 a răspuns:

Cum naibii in clasa a V-a, la 11 ani cat cred ca ai sa vrei o relatie "stabila"?! Unde naibii ajunge lumea asta? Chiar si in adolescenta depinde de la o persoana la alta daca ai sau nu o relatie stabila. Altii copii care se gandesc la dragoste in loc sa se joace.

| TribalMan a răspuns (pentru silvia3333):

Mie mi-a placut foarte mult in clasa a 6 respectiv 11 ani,, neavand internet si doar tvr 1..era frumos. jucam fotbal de rupeam gardurile si peretii.acu toti si toate pustoaicele astetea vor "RELATIE STABILA". Aveti idee macar ce inseamna relatie stabila? Ce face internetu asta din om... offffff

PS:Apucati.va de fumat si cam astia sunt copii model din ziua de azi

| MihaiSDK a răspuns:

Trebuie sa astepti findca vei vedea ca o sati treaca si o sa tati placa de o alta fata