Hei,fetelor le plac dragalaseniile, cum ar fi sa o tii de mana cand va plimbati sau incearaca sa faci asta incrucisandu-ti degetele, dar asta e cam prea direct.Ai putea sa ii propui sa mergeti in oras,la o pizza sau un suc,ca doar sunteti impreuna, nu? Dar depinde si de tine daca ai curajul so inviti, te asigur ca ea abaia asteapta si ii va placea ideea.Depinde si cum este prietena ta,poate sa fie mai inchisa in ea sau chiar tupeista, dar asta o stii numai tu.O alta optiune ar fi sa ii daruiesti o floare sau o mica atentie, sigur o va aprecia!succes si sper sa va tina.
Ai putea sa ii cumperi un buchet de trandafiri, nu foarte mare avand in vedere ca ai doar 14 ani nu cred ca ai prea multi bani, si o cutie din ciocolata ei preferata si sa le pui in fata usii ei + un biletel de la tine! sper ca te-am ajutat!
Pai.avand in vedere ca ai 14 ani,ar fi frumos sa faci ceva copilaresc,dar dragut.o idee ar fi sa faci o inimioara,in care sa ii spun unele chestii dragute, sau sa ii iei un trandafir, si o cutie de bomboane pe care sa le mancati impreuna.succes! sper ca te-am ajutat
Anonima17191 întreabă: