| VFC a întrebat:

Mie imi place de o fata [X] si ia cu prietena ei [Y] mereu vin la mine stau cu mine... sar ea X nu mai mult ca Y dar imi place mai mult X ambele sunt foooartt frumoase si nu stiu saca ii marturisesc tot lui X si ea ma refuza ea ii zice lu Y si daca vreau sa ma pun cu Y dupa astea ea o sa zica "sunt a 3-a roata..."(asa cred) si tot de mai sus o sa fie egal cu 0
eu sunt un pic mai timid dar cam stiu ce sa fac si va rog sa imi spuneti daca as face bine : deschid o discutie cu ea si dupa un timp sa ii spun dar cam asa repede sa nu prea mai am timp sa gandesc ii sriu ce simt si dau enter si astept respunsul asa a facut un prieten de-al meu vorbea cu o fata si a inceput sa ii spuna pe mess asta "imi place de tine :X " si ia ia raspuns cu acelasi lucruu
va roggggg dati-mi un sfat sunt disperat
cel mai bun sfat primeste FUNDA!

Răspuns Câştigător
| David06 a răspuns:

Incearca sa ii zici lui x cand sunteti doar voi 2 k iti place si d x si d y da de x iti plc mai mult si k vvrei s fii cu ea daca nu mre ii spui sa te ajute sa fii cu y si daca nu vrea t duci la y imediat sa nu apuce sa vb x cu y intre ele si o intrbi si p ea daca vrea sa fie cu tine da nu ii spui k iti plc si d x doar daca t intrebare daca iti plc d x ii spui adevarul k de x iti placea mai mult da lui x nu ii plc d tine si k iti placea si d ea si k vrei sa fii cu ea si ea o sa zica daca vrea sau nu daca ai vreo nelamurire add bossdavid57 si iti dau mai multe sfaturiwinking fundita big grin

4 răspunsuri:
| 0IoAnA0 a răspuns:

E foarte rau daca mai sunt si prietene pentru ca isi vor povestii totul si daca incerci cum ai spus u mai sus(mai intai incerci cu X si apoi cu Y) s-ar putea sa nu te mai vrea niciuna si sa zic ca esti fustangiu...asa cred eu. u daca zici ca iti place mai mult de X atunci inearca la ea...si daca zice nu atunci incearca si cu Y DAR dupa vreo 2-3 luni. bafta!happy

| ViezurE a răspuns:

Ok,tu îi spui pe mess chestia aia... dacă ea acceptă,tu ca iubitul ei trebuie' să o scoţi la suc,bere,cafea,vin, ţuică etc...şi cum tu eşti aşa de timid încât n-ai curaj să-i spui în faţă, cum vei ieşi cu ea în oraş?straight face

| VFC explică (pentru ViezurE):

Vad eu cum fac cu iesitul dar e mai greu la prime parte

| David06 a răspuns (pentru VFC):

Si a trecut aproape un an ai reusit ceva?