| AllyAlle a întrebat:

Mie imi place de un baiat blond cu ochii caprui, dar el ma ignora. ce pot face sa devin vizibila pentru el?

6 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Tot ce poti face este sa iti intorci privirea spre alt baiat. dragoste cu forta nu se poate.ori este, ori nu mai este.si nu se poate contura o relatie iubind doar unul singur.baieti mai sunt.stiu ca e greu si o sa zici ca nu mai sunt ca el, dar iti spun eu ca sunt mai multi decat crezi.gandeste-te ca a fost o pasa proasta in viata ta.si stai linistita ca o sa-ti gasesti un baiat care sa te merite cu adevarat, sa te iubeasca si sa te faca fericita asa cum meriti. sper ca te-am ajutat.te pup

| harciog a răspuns:

Vina ca nu sintem vazuti de altii este a noastra pentru ca stam in intunerec.Iesi si tu la lumina, zimbareata si increzatoare.

| Heather2001 a răspuns:

Dar ce esti cumva invizibila? cu siguranta te vede, chestia e ca trebuie sa te dai mai mult la el.si apropo ciudat sa fie blond cu ochii capruiconfusedin general cei blonzi au ochi albastrii sau verzibig grin

| ๒เคภςค a răspuns:

Daca te ignora.ori inseamna ca nu te place ori ca este prea timid sa te bage in seama! Daca este genul de baiat care nu prea vorbeste cu fetele.ci doar cu baietii ar trebui sal bagi tu in seamawinking

| Chillcs a răspuns:

Nu conteaza cum arata. Este vreo diferenta de varsta intre voi? sunteti colegi? Am nevoie de cateva informatii sa te pot ajuta.
Deocamdata tot ce pot sa-ti spun este ca ar trebui sa vorbesti cu el.

| dameit9 a răspuns:

Haha ce corcitura baiat blond cu ochi caprui hahahappy