| baby_4423 a întrebat:

Mie imi place de un baiat cand il vad imi vine sa lesin cand sunt singura cu el nu vorbim nimic poate e timid si nu ma intreaba nimic cum as putea afla daca ma place cateodata se uita asa frumos la mine big grin

funda :X

Răspuns Câştigător
| Maria_7245 a răspuns:

Buna,

Parerea mea este ca ar trebui sa-ti iei inima in dinti si sa ii spui
daca nu poti sa-i spui direct spune-i mai pe ocolitebatting eyelashes
Ii poti zice ca "Acum catva timp am cunoscut un baiat, frumos, de treaba si ca iti place de el si ca ai vrea sa-i zici dar nu sti cumsadsi ca nu sti daca sentimentul e reciproc" vezi cum reactioneaza daca iti da de inteles ca te place ii spui ca de el e vorba iar daca vezi ca prea da de inteles ii zici ca un prieten de al tau, si nu-l cunoastebig grin
(daca crezi ca este buna ideea mea lasa`mi id tau si mai vb
am trecut si eu prin asa cevahee hee )

Sper sa-ti fie de folos:*
Fundita?batting eyelashes
Pusy:*

4 răspunsuri:
| fgch a răspuns:

In primul rand, nu mai lesina dupa elhee hee. Nu e ok, trebuie sa ai si u demnitatea ta big grin. Incearca sa vorbiti, sa vezi cata atentie iti acorda, cat de mult te baga in seama. Daca nu te intreaba el nimic, intreaba-l tu pe el(discutii marunte, nu sari direct la intrebarea "Auzi, iti place de mine?"). Si observai limbajul trupuluiwinking, gesturile pe care le face si atentia pe care ti-o acordabatting eyelashes. Si asa vezi daca te place sau nu.Baftawinking

| dariaelena a răspuns:

Asta nu ti'o poate spune decat el...

| baby_4423 explică:

minu stiu id meu e pisicutzata13

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu spune nimic deschide tu un subiect de discutie happy