| cristina10 a întrebat:

Mie imi place de un baiat care e fata in fata cu clasa mea si lui ii place de mine intr-o zi m-am lua de mana si mi-a spus daca vreau sa fiu cu el i-am spus ca nu stiu. dar in gandul meu m-am gandit sa nu se supere o colega deoarece si ei ii placea la nebunie de el ce sa fac oare sa aleg sa fiu cu el? il iubesc foarte foarte mult multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| TiberiusakaDiesel a răspuns:

Păi, uite părerea mea, ca băiat. Nu ar trebui să-ți pese de colega ta. Dacă ție îți place de el și lui de tine, dar nu îi place de colega ta, acceptă să fii cu el. Dacă nu, folosește sfatul lui gigiro, lasă-l pe el să decidă. Sper să te ajute sfatul.

9 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Nu vrem funde. Vrem sa te ajutam! Spune-i baiatului adevarul si el va decide.

| Puppetzz a răspuns:

Salut.

Poate ar trebui sa il intrebi de cine ii place mai mult happy Asa macar nu o sa se supere prietena ta...

Daca vrei neaparat sa fie al tau dai un pupic inainte tongue

Funda?happyhappy

Succes!

| dani_3310 a răspuns:

Ar tb sa te bagi cu el daca vrei u doar

| cristina10 explică:

Auzi asat anonimule daca nu stii sa citesti nu te mai baga as in seama

| cristina10 explică:

Multumesc foarte mult voi folosi sfaturile pe care mi leati dat:-H mai astept inca rspunsuri

| FrumoazaDya a răspuns:

Nu ar trebui sa renunti tu la cineva pentru ca ii place altcuiva in zilele noastre cine lupta cu arme mai bune castiga ea nu cred ca nu ar fi cu el pentru ca iti place tie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa il iubesti nici macar nu il cunosti esti varza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresesti. nu il iubesti big grin mor cand va aud ca 'il iubeeesc'. mda si sunteti 3zile laughing. deja 3 zile e mult, am auzit de 'relatii' de 2h =)

| marianxxx2 a răspuns:

Daca ti la el nu mai sta ca apoi o sa regreti crede-ma ca eu nu am facut asa si acum simt ca mor dupa EA