| alinanicoleta99 a întrebat:

Mie imi place de un baiat cum sa fac sa-i spun? kiss dau fundiza

Răspuns Câştigător
| anonim0015 a răspuns:

Poti sa te uiti in ochii lui si sa zambesti subtil, daca e baiat destept se prinde de faza, daca nu incearca sa-i spui in fata si vezi ce reactie are doar ca exista posibilitatea sa te respinga. Bafta! kiss

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te apropii de el si in caz ca iti este amic spune-i ca vrei sa fi iubita lui. Daca nu este amic faci cunostinta si dupa cateva zile te combini.

| Dash a răspuns:

Ia-ti inima-n dinti si FA-O!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Desi nu ne-ai specificatstraight face. banuiesc ca nu sunteti nici macar amici oh go on
In primul rand trebiue sa va imprieteniti happy
dupa care incetul cu incetul ii faci apropouri. iar apoi daca esti sigura ca si el te place ...deabia atunci ii spui.
P.S daca ii zici asa direct in fata fara sa te asiguri daca te place sau nu...e posibil sa te respinga sad

| angelina_2665 a răspuns:

Nu-i spune inca! fa tot posibilul sa komunicati cit mai mult impreuna, intereseaza-te ce hobbyuri are, ce ii place si komunika cu el pe temele lui preferate1 cred ca i-ar placea sa ii fii nu numai iubita dar si prietena! nu uita totul incepe dintr-o prietenie! succes!

| Adynna_9523 a răspuns:

Pt inceput incearca sa te faci si u putin remarcata in fata luii Vb cu el fara jena si incearca sa afli daca si el are un oare care interes fata de tine Pune o prietena de ata care te intelegi u mai bine sa vb cu el intr-un mod subtil si sa afle cateceva despre ell Si incearca sa iti folosesti si u acel farmec feminin pe care toate fetele il au :X incearcaa sa te faci placuta in fata lui sau ai mai pUtea vb cu el pe mes cateceva daca nu ai curaj sa ai spui ce simti in fataa
Si daca cumva nici una din astea nu mg Iati inima in dinti si du-te si vb cu el ca n-o sa ai nimic de pierdut happy
Eu iti doresc mult Noroc si sper ca te-am ajutat si eu cu ceva.
Fundisaaa happy

| IonutBest a răspuns:

Eu zic sa nu fi timida si sa ii spui ce simti pentru el

| horiaujoc a răspuns:

In prrimul rand trebuie sa dechideti un subiect despre dragoste sau ceva de genu si sa gasesti hobyuri ca ale lui sa gasesti lucruri in comun cu el si dea-astea in al doilea rand trebuie sal cuceresti big grinbig grin si in al 3 rand nu fi timida dacka nu te place stii vorba aia nu? ''exista cineva pentru fiecare''winking ascultama ai parerea unui baiat happy