Intr-un cuvant: sa-l aburesti.
Ce inseamna sa-l aburesti este mai greu de explicat. Acum esti "dintr-odata" interesata de el, un moment mai tarziu devine invizibil pentru tine, "nu-ti mai pasa" de el, te "uiti" la vecinul. Cumva te arati interesata de o relatie, dar ca te mai gandesti cu cine. Cand vede ca are competitie, chiar si imaginara, se va implica si el mai mult.
Il urmaresti in tot timpul asta si analizezi reactiile lui, iti dai seama astfel destul de usor daca si cat de interesat este el de tine.
Esti cu capu cum sa intebi copii de 13 ani asa o prostie? pe bune nu judeci esti cu capu
In primul rand e riscant sa-i arati ca iti place de el, poate profita de aceasta slabiciune si te va "folosi"! Poti incerca tot timpul sa ii observi comportamentul fata de ceilalti colegi si sa-l compari cu cel de pe langa tine! Daca se comporta in alt fel in prezenta ta atunci sa stii ca ii place de tine.
Succes!
Si aceasta este o varianta
Iti zic ce fac eu cu o fata care stiu ca ma place! Ea il fugareste pe un prieten de-a meu, si eu il apar! In concluzie eu ma ciondanesc cu ea!
In cazul tau poti sa te dai la el dar sa nu observe nimeni ca il placi! Sau poti sa incepi sa te joci mai mult cu el si asa deveniti iubiti!
In clasa la mine sunt multe relatii care nu multi stiu ca sunt relatii si imi dau seama ca „iubiti„ se joaca mai apropiat!
SA IMI SPUI CUM A MERS!
Eu sunt respectat in clasa sunt al 2 la bataie primul e prieten cu mine!
oscardiana întreabă:
Anonimul00001 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: