anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi place de un baiat de la varsta de 9 ani iar acum am 13 ani, si lui ii place de mine dar mai am un baiat in clasa care si lui ii place de mine si cei doi se bat pentru mine.Nustiu pe care sa-l aleg ajutati-ma.Pe colegul de clasa sau pe cel mai mare decat mine cu un an. Amandoi sunt dragutii, ala mai mare decat mine nu este asa de dragut. AJUTATI-MA VA ROG astept un raspuns!

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Asteapta sa vezi care este cel mai iubitor si cel care este cel mai atent cu tine. Pe acela sa il alegi.

| CevaNormal a răspuns:

Alegel pe al treilea big grin, ca precis sta pe undeva ascuns, si asteapta momentul lui, Plus la asta ce fel de alegere poate sa mearga la varsta asta, in fine, succes. pa

Răspuns utilizator avertizat
| ♂ яαυℓ ♥ ♫ ‹з a răspuns:

Pai fa tu o alegere. Decizia tie iti apartine. happy

| faranume a răspuns:

Hmmm.pai mai bine lasa-i pe amandoi pentru ca daca vei fi cu unul il vei face pe celalat sa sufere si inverswinking

| OchialbastriVisatori a răspuns:

Eu zic ca esti cam micuta pentru o relatie, ceea ce este acum este doar un simplu joc. Daca vrei eu pot sa iti dau un singur sfat. Alegel pe cel pe care il placi mai mult, nu este asa de greu de ales!

| OchialbastriVisatori a răspuns:

La varsta ta de 13 ani nu cred ca poti sa te bagi intr-o relatie, dar ca sa raspund la intrebarea ta: Alegel pe cel care il placi tongue sau pe cel care crezi ca te merita!

Paaa numai binee.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alege-l de care iti place cel mai mult si eu cred ca trebuie sa le explici ca nu trebuie sa se mai certe pentru tine
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai pa ala care te f... e mai bine.rolling on the floor

| AmeliaIoana14 a răspuns:

Alegel pe care iti place! si cu asta basta! dar nu uita sa verifici cum arata cum se descurca si nu uita cel care arata mai bine(si ai grija sa nu afle parintii tai, sau mai bine fa cum spun ei!)

| iuliacool a răspuns:

Daca vrei te ajut eu.Si eu am 9 ani.si pot sa zic:fa-i gelosi prefate ca nu ai timp pentru niciunul si nu ii baga in seama ca sa vezi ce fac. Poti sa spui dupa doua saptamani de prefacatorie ca nu te mai impaci bine cu iubitul acela fals.siatunci daca te invita la un suc sau la o prajitura acepta cea mai buna oferta. daca mai ai probleme cu baietii, spune-mi pe id asta:iulia_luv_cool900