| Kamelya125 a întrebat:

Mie imi place de un baiat din clasa si nu stiu cum sa ii castig atentia si sora lui e cea mai buna prietena a mea.El ma face mereu sa rad si multe altele...Deci cine ma poate ajuta? Dau fundita!:*

Răspuns Câştigător
| rrrrooooxy a răspuns:

Dupa parerea mea, ca sa-i atragi atentia, trebuie sa-l faci si pe el sa rada...baietilor le plac fetele cu simtul umorului...incearca sa fii dinamica, intereseaza-te de ce-i place sa faca( sa joce fotbal, sa se uite la meciuri, chestii din astea) iar cand il mai vezi sa-i povestesti despre ce-i place. asa o sa-i intri sub piele si sigur o sa mai vrea sa te vada. dupa ce reusesti sa-i faci pe plac spune-i ca-l placi! happy nu ai nimic de pierdut

4 răspunsuri:
| Karoline005 a răspuns:

Fii tu insuti,cel mai principal e sa fii cu zimbetul pe buze! Sunt sigura ca o sa iti atraga si mai mult atentia, dar in cel mai rau caz, daca nu tio atrage, atunci, cred ca ar trebui sa nu uiti ca mai sunt si alti pesti in mare! Numai bine!)))

| Elly1 a răspuns:

Pai nu e greu. Dupa parerea mea ar trebui sa-i spui surorii lui ca fratele ei este dragut,stii si chestii de genu'. si poate o sa-i spuna lui. sau pun-o sa-l intrebe ce parere are despre tine! nu e greu :*. Intra si tu mai mult in vorba cu el, deveniti prieteni buni, iar apoi cine stie, puteti fii chiar iubiti. incercarea moare n-are, oricum bafta! :* :* sper ca te-am ajutat!

| neutrino a răspuns:

Daca baiatul te place, numai el te poate ajuta.

| AlexandraIleana a răspuns:

Ooo hai sa iti zic ceva.Si eu am vazut un baiat prin oras si mi s-a pus pata pe el si pana la urma am aflat ca o prietena de amea se intelege cu el si i-am spus ei sa ii zica ca il plac si uite asa o sa ies cu el. sunt asa happy.Cel mai bine ar fi sa ii zici la prietena ta care ii si sora lui ohoho ce noroc ailaughing sa-i zici ca il placi si ea sa te mai ajute. succes:*