Presupun ca da, desi o intalnire doar cu voi doi ar fi fost mai ideal. Si din gluma ajungeti la ceva serios si frumos. Daca va mai petreceti mult timp impreuna, o sa va atasati foarte mult unu fata de celalalt si astfel ati putea sa ajungeti un cuplu. Mult succes iti doresc!
Stii ce cred eu? Tot asa am facut.Deci mie imi placea de o fata si deci vroiam sa o fac sa se indragosteasca de mine.Si deci intr-o zi m-a invitat la o pizza cu niste prietene de-a ei. Apoi a vrut sa iesim la o plimbare cu fratiorul ei mic, apoi i-am spus ca o iubesc, deci tot in gluma.Ei si cum crezi de data asta eu am invitat-o la o plimbare in parc.Si acolo i-am spus"te iubesc,si de data asta nu glumesc". Deci ce pot sa-ti sfatuiesc,eu nu stiu ce va face el, dar ma rog cheama-l pe el la o plimbare. Apoi intreaba-l singura pe el"tie iti place de mine"? Si vei vedea ce reactie va avea.Ok, deci iti spun.Fii puternica.SUCCES
Eu in locul tau as fi spus:-Normalll...
Dar in joaca
Mereu vin unii din prietenii mei si ma intreaba :ce faci iubi ma mai iubesti? si eu ca sa mai treaca timpul de zic ca da
Eu una zic ca te place daca se comporta asa frumos cu tine
Eu zic ca da! Data viitoare fi sincera si iti vei da seama dupa reactia lui daca te place, parerea mea ca da ii place! Grij ce faci!funda! Incercarea moarte n-are!
Aaaa daca a zis asa nu inseamna mereu ca te place adica poate s afie si in gluma si ti-a aruncat vreo data vreo privire? Adica o fata simte daca o place sau nu! Dar eu tot optez ca te place.dAR nu sunt asa sigura ca sa ajungi sa iubesti e mare lucru si macar te-ar fi intrebat :Ma placi? DAR TOTUSI OPTEZ CA TE PLACE
...de multe ori mi-a aruncat priviri ...Chiar azi pe la ora de muzica in pauza se tinea tot timpul dupa mine. Merci!
Atunci privirea spune tot iti spun eu! Deci da cred ca te placee!
Hmm...poate ca da...dar ar fi mai bine sa il intrebi pe el, nu sa dai cu presupusul. Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: