| catelusipufosi27 a întrebat:

Mie imi place de un baiat l-am vazut cu o fata pe care o pupa pe obraz dar nu erau iubiti. In general el se uita destul de mult la mine si vorbeste cu mine. Credeti ca ma place? PS fara raspunsuri jignitoare

4 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Ideea e ca astea nu sunt sparkuri de placere -Trebuie sa dea Semne MAI MARI ca te place-si asta o sa se intample ca sa zic asa in momentul in care o sa petreci mai mult timp cu el doar Impreuna singurei doar voi Doi ca niste Porumbei :*!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu sunt iubiti dar se pupa, poate sunt amanti, te-ai gandit la asta?

| Solon a răspuns:

Salutare! Baietilor le place sa stea de vorba cu cat mai multe fete. Daca sta de vorba cu tine, poate ca te place si vrea o relatie cu tine. Dar ca sa-ti dai seama de asta incearca sa fii atenta daca el cauta prezenta ta ori vorbeste cu tine cand te gaseste intr-un grup de colegi.
Altfel, nu este chiar normal ca un baiat sa pupe, chiar si pe obraz, o fata daca nu vrea nimic de la ea. Urmareste atentia pe care ti-o acordă si ne tii la curent. Toate bune!

| SuRpRiZzA a răspuns:

Nu cred ca simte pentru tine iubire. Poate un pic de atractie, Da. Nu te-ai gindit ca incearca sa te faca geloasa? In orice caz, fii sincera si originala. Simpla si modesta. Daca va avea sentimente pentru tine, o sa iti spuna in final. Dar depinde ce fel de baiat este. Timpul le rezolva pe toate. Sper ca te-am ajutat. Succes! :*