Cel mai probabil are pe cineva si nu mai prezinti atata interes pentru el. Daca vrei il poti intreba daca nu cumva il deranjezi si vezi si tu ce zice. Incearca sa afli de la el ce s-a intamplat.
1.el nu o sa iti mai spuna ca te place sau ca vrea sa fi prietena lui pentru ca ii este frica de un alt refuz.
2. poate chiar are treaba si nu poate vorbi cu tine
3. spune-i asa:" Stii imi chiar imi place de tine" si scapi usor
4. ca sa iti spulber toate speranetele adolescentine sigur nu are chef de tine, il plictisesti, sau intre timp si-a gasit pe altcineva, doar nu o sa te astepte pe tine pana te gandesti tu 1 an.
succes
Uite ce ar trebui sa faci intai iti ceri scuze pentru ca nu ai fost sigura de sentimentele tale atunci si sa ii faci complimente ca sa se simta mai bine. Dupa zii ca dupa o perioada asa de frumoasa impreuna ai realizat ca te-ai indragostit de acea persoana pe care tu o credeai nimic mai mult decat un prieten. Funda daca merge daca nu zi-mi cum a reactionat si poate te pot ajuta
Eu te sfatuiesc pe messenger daca iti va raspunde sa-i spui ce ai pe suflet dar incerca sa il iei asa cu usor sa duceti o discutie frumoasa apoi spune-i.
daca nu raspunde pe messenger incearca sal suni si sa vorbesti cu el ok?
sper ca ti-a fost de ajutor
Paaai: eu cred ca nu mai trebuie sa astepti sa iti spuna el ca te place pentru ca a facut-o odata. fii sigura ca nu o va mai face si a doua oara pentru ca s-ar simti groaznic sa il refuzi iar, iar el nu are de unde sa stie ca tu vrei sa fiti impreuna daca nu ii spui. cat despre aceasta indepartare a lui...a incercat mult sa te cucereasca, astepta sa ii zici u k ai inceput sa il placi si pana la urma sa va comb. dar cum tu nu i-ai zis nimic, a trecut mai departe, doar nu o sa stea sa te astepte pe tine pana iti faci tu curaj nu? Succes:*