| Rucutucu a întrebat:

Mie imi place de un tip cu vreo 3 ani mai mare ca mine.Suntem prieteni de 4 ani. Anul asta am inceput sa ne sarutam, dar nu suntem impreuna. El e genul caruia ii place sa se dea al toate fetele, chiar si la cele extrem de urate, de care toti ceilalti baieti rad si fac baza.Se baga in seama cu ele, le mai ia in brate, dar nimic mai mult. Cu mine nu e chiar acelasi lucru, ma priveste altfel decat pe celelalte, ma saruta, iar daca ma vede la un moment dat ca ma supar pe el pentru ca exagereaza, intrerupe putin comunicarea cu celelalte fete si imi acorda timp numai mie, dar imediat dupa ce il iert si il sarut, el se da iar si la celelalte. Am impresia ca ma place, dar s-ar pputea sa nu vrea sa fim impreuna din cauza diferentei mari de varsta. Noi ne vedem aproape in fiecare zi, deoarece suntem colegi undeva, iar atunci cand nu ne vedem, mereu ma contacteaza pe messenger, sau imi trimite mesaje.
Ce ar trebui sa fac? E o situatie destul de grea, pentru ca eu nu pot sa ii zic lui sa aleaga intre mine si celelalte fete daca noi nu suntem impreuna.

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

Păi... e posibilitatea să te placă, dar dacă vede că îl laşi să te sărute şi cedezi, e normal să treacă la altele. Ia nu-i mai permite tu să facă ce vrea cu tine să vezi cum se ţine după fusta ta. tongue
Vorba aia "Ce n-am voie, mă ambiţionează înzecit." big grin
Baftă!

3 răspunsuri:
| alexanelly a răspuns:

Il intrebi ce vrea. daca tot va sarutatzi ar trebui s iti propuna sa fiti impreuna, nu sa se sarute cu tine si cand intorci spatele sa sara la alta, diferenta d 3 ani nu este mare.Vezi ce iti raspunde, e posibil sa te tina doar asa pentru distractzie si pentru tine, asa ca ai grija!

Răspuns utilizator avertizat
| XSmokerxx a răspuns:

Da...Pai eu cred ca nu isi poate arata sentimentele fata de tine dar incearca sa l opresti sa sara la alte fete daca tu chiar il placi cu adevarat. Daca nu fiti doar prieteni si lasa l sa faca ce vrea.