| SmilePleaseXoXo a întrebat:

Mie imi place de un tip de 6 luni... Tipul stie ca il plac dar niciodata nu am purtat o discutie pe tema asta. Ieri am aflat ca tipul i-a spus prietenei mele cele mai bune ca o iubeste iar ea i-a spus ca si ea il iubeste. Ma sint total pe dinafara. Eu nu stiam ca si ea il place si acum nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa ii ruinez sansa cu el dar ea e genul care poate avea orice tip... De ce l-a ales pe al meu?!

Va rog am nevoie de ajutor...ce sa fac? Nu vreau sa ma cert cu prietena mea...

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca stia de sentimentele tale inseamna ca nu iti este prietena. Las-i in treaba lor pe amandoi.

| Holiday a răspuns:

"De ce l-a ales pe al meu?!"

De unde pana unde e "al tau"?!? Daca omul stie ca il placi de 6 luni si nu a facut nici un pas spre tine inseamna ca nu e interesat. Si prietena ta ti-a lasat destul timp, daca nici macar nu a fost o tentativa de relatie, de ce ai acuza-o? Chiar daca prietena ta il vrea doar pentru distractie, de ce ai acuza-o? Ca nu a asteptat 10 ani sa iti dai tu seama ca el nu te vrea?!?

| sofisis a răspuns:

Pe ea nu o poti acuza decat ca nu ti-a spus de intentiile ei. Te-a mintit si probabil a stat in umbra si s-a bucurat vazand ca el nu iti da atentie.Acestea fiind spuse, NU iti este prietena. Dar nu o poti acuza ca ti-a furat baiatul. Nu era al tau.
Cat despre el, asta e, asa e viata. Nu toti cei pe care ii placem o sa ne placa. Cum nici noua nu ne sunt pe plac toti cei care sunt amorezati de noi.
Nu ai ce sa faci. Treci peste si fii fericita.