| Isbasescu_Mirabella_1999 a întrebat:

Mie imi place foarte mult de un baiat... dar, acel baiat ma baga in seama foarte rar, dar totusi ma face sa rad. in trecut a fost foarte indragostit de mine, dar atunci nu eram eu! iar, acum nu stiu ce sa fac, ma puteti ajuta? PLZ!

Răspuns Câştigător
| Dorassi a răspuns:

Intreaba-l daca te mai place. Daca spune "da" ii spui ca si tu il placi, daca spune "nu" ii spui "Pacat..." si oftezi.

| Isbasescu_Mirabella_1999 explică (pentru Dorassi):

Mersi mult

| Dorassi a răspuns (pentru Isbasescu_Mirabella_1999):

Ma bucur ca te-am putut ajuta! happy

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Bine ca si-a dat seama baiatul ca umbla dupa sloiuri si a trecut mai departe. Acum te doare ca nu-ti mai da atentie, nu-mi spune ca te-ai topit tu dupa el ca nu te cred. Daca te-ai fi topit, atunci ai fi stiut ce sa faci (da, oamenii indragostiti sunt in stare de prostii nebanuite). laughing
Deci, nu-ti place indeajuns de el, daca ceri ajutorul.

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Incerci sa refaci relatia din vremea cand era indragostit de tine. Daca relatia de atunci este aceeasi cu cea de acum, aproprie-te mai mult de el si vezi cum si ce gandeste. Te descurci tu. Noroc.

| Cristiann25 a răspuns:

Vedeti cum am mai raspuns si la alte intrebari asemanatoare voi fetelor cand e un baiat indragostit de voi si va arata asta sunteti total indiferente si apoi "vai il plac foarte mult cum sa il fac sa se indragosteasca de mine?" etc!
Cum adica nu erai tu? E ceva de genul "Jana nu e moarta, Jana se transforma"!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Te-ai trezit prea tarziu. Poate s-a stins "focul" acela si nu mai simte acelasi lucru pentru tine acum dar incearca sa vorbesti cu el si sa aflii, ca sa fii sigura. Mai sunt baieti oricum happy

| DaRaspund a răspuns:

PAI DACA A FOST indragostit de tine, sunt sanse mari sa-l "vrajesti"iar. Da-te la el!

| BubuVlad a răspuns:

Nu te poti indragosti de 2 ori de acelasi persoana, nu mai ai sanse...acum el iti face ceea ce i-ai facut si tu sa vezi cat de dureros este;(