Pai cam 50%. Desi e greu de calculat, deoarece nu ne-ai spus data ultimei menstruatii si nici a contactelor sexuale neprotejate.
Bai fato! Tu gandesti? Cum sa-l lasi sa isi dea drumu in tine?:O
L-ai lasa o data dc l-ai mai lasat inca de doua ori?:O
Inseamna ca tu chiar iti doresti un bebe
Nu cred ca esti insarcinata daca ti-a venit menstruatia normal.de aceiasi culoare si aceiasi cantitate
Protejati-va!
E mult mai ieftin decat un avort sau un copil!
Te rog raspunde la intrebarea asta.Cati ani ai?
Daca este normala la cantitate si culoare nu cred ca esti dar poti sa iti faci un test de sarcina sa fi sigura, de ce riscati asa? la cat de speriata esti nu cred ca va doriti copii, chiar nu va inteleg pe voi fetelor ce naibi daca ei nu sunt cu capul pe umeri fiti voi dao incolo de treaba pe urma voi suferiti in urma unui avort, ei o scutura si pleca voi ramaneti cu n... avorturi sau stiu eu cu cati copii, gandeste-te bine inainte,
Eu cred ca nu gandesti ce inseamna ca un baiat sa ejacueze in tine te expui prea mult la riscuri. Ce iti e daca iei anticonceptionale? nu cheltui multi bani si nu mai stai cu atata grija. Dar de ce nu iti iei un test de sarcina? iti e ca dai 10 lei pe un test? sau preferi sa stai asa cu grija si sa te gandesti " daca oi fi ramas?" nu pot crede. Ai 18 ani si inca nu esti destul de informata despre riscuri?