| FunnyCreations a întrebat:

Mie mi se pare ca monik ar trebui sa fie "USERUL ANULUI"! E desteapta, are sufle, o intereaseaza ce zice " Nu spune din obligatie " big grin

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, iti multumesc din suflet pentru aprecierea ta, dar nu cred ca sunt chiar asa...nu stiu daca merit atata lauda, dar oricum iti multumesc pentru vorbele tale care ma bucura foarte mult, aici pe site sunt multi de treaba care dau sfaturi folositoare, inteligente, toti merita lauda, si tu esti un baiat destept si foarte de treaba, mai sunt multi care sunt destepti, au suflet bun si dau raspunsuri foarte bune fara vreun interes anume, oricum multumesc inca o data sa ai grija de tine, te-am pupat!kiss

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cred ca te referi la monyk16. Este o fata foarte draguta. Si eu consider ca este un user care face onoare site-ului. Am votat-o pentru un titlu de expert pe care l-ar meria. Pentru titlul anului sunt multi care ar fi meritat. Brigaela a castigat pentru ca a primit cele mai multe voturi. A fost vot democratic asa ca nu poate fi contestat. Sunt multi care ar merita titlul acesta. Multi nici nu au fost inclusi in lista aceea. Spun cu rusine ca am fost eu propus pentru Userul anului desi altii care ar fi meritat mai mult nu au fost pe lista. Brigaela este mai populara si de aceea a primit titlul. O seara placuta!

| Razvan a răspuns:

Crede-ma ca doamna Brigadela isi merita pe deplin titlul. Poate ca nu ai avut ocazia sa iti dai seama pana acum insa sa stii ca nimeni de pe acest site nu meita acest titlul mai mult ca dumneai.Sunt si alti utilizatori priceputi si ei sunt experti.Asta inseamna ca meritele lor sunt recunoscute.Si bineinteles mai suntem si noi muritorii de randlaughing.Glumesc.Aici toti suntem egali.Macar asa in teorie

| SweetCandy a răspuns:

Sincer, nu cred asta:d nu spun ca monik e inutila, ba din contra e foarte simpatica si foarte interesata de ce intampla pe site, insa Brigaela isi castiga respectul numai prin experienta de viata si cultura pe care o are.Sincer doamna Brigaela, mi se pare o persoana extrem de calculata care nu lasa loc de interpretari si pentru asta isi merita acest titlu.
Monik e o scumpete de fatabig grin poate in 2010 e ea userul anuluihee hee nu se stie niciodatabig grin...auzi tu te-ai indragostit?batting eyelashes...laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ai dreptate, Monik e o fata deosebita, dar "Userul Anului " a fost nominalizat de toti userii si Brigaela a fost cea care a primit cele mai multe voturi.Brigaela este printre primii useri de pe site si a fost remarcata de toti prin raspunsurile ei foarte bune in toate domeniile, mai ales la categoria "Sanatate", ea fiind medic.

| butt3rfly16 a răspuns:

Acum nu trebuie sa existe preferinte intre noi...adevarul este ca Monik reuseste prin vorbele sale sa ii ajute pe cei de aici, doar ca nu e bine sa ii dam laoparte si pe ceilalti.Asa ca bv Monik pentru ceea ce faci!>big grin

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Idem onutzu

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Toţi suntem aici ca să ajutăm pe ceilalţi şi într-un anume fel toţi merităm distincţia "userul anului". Să vedem cine va fi şi anul acesta, deşi cei cărora chiar le pasă de ceilalţi nu vor umbla după răspunsuri doar pentru a o câştiga.

| NoName0011 a răspuns:

Nu si Nu, mie mi se pare ca brigaela e perfecta pentru. a fi userul anuluibatting eyelashes. Si nu inseamna ca daca tu esti atras de monik trebuie sa fie userul anului happy, briagela in merita si prin raspunsurile bune pe care le da si eforutul depus, bravo brigaela, si bravo si la monika si monika e o fata de treaba:*.

| FunnyCreations explică:

Sincer, Spusele "lui monik16" te atrag, iti vin direct in inima, nu se lauda, ca alti chatterbox si e de treaba de 10 ori ca mine big grin si oricumc and citesti ceva care chiar te interseaza si vezi ca tcineva te intelege normal ca ea ar trebui sa fie!

Întrebări similare