Uite sora'mea le avea tot asa.cresteau si se rupeau. uite o modalitate prin care o sa iti creasca sanatoase si tari.ia o jumatate de lamaie si intr-o sticluta de oja goala stoarce lamaie.si date de 3 ori pe zi sau de doua dimineata si seara. apoi iti vor creste sanatoase! funda?
Buna, poti merge la o persoana specializata in chstile astea, sau daca nu, la o persoana care face unghii, si sa-i ceri, sa iti comande un tratament de unghii, care costa in jur de 50 de lei, sau si mai putin, daca cunosti acea persoana! Daca nu, intr-o sticla stoarce lamaie, si cu o pensula, date de minimum 2 ori pe zi si iti vor reveni! @bulisor, doar sa nu te superi, dar nu am copiat de la tine
Rasp este:lipsa de calciu in organism.
du-te si uh pe la med de familie sa iti prescrie o reteta
Doctginecolog...sa stii c pe doctorul meu de familei nu-i pasa d asa ceva ar raspuns la varsta ta nu ai nevoie de unghii mari. ce vi la mine? pentru o prostie de asta? face caz daca ma duc la ea si ii zic c is racita si atunci zice e na e o raceala banala vi la mine pentru orice? cam asta nu te supi plz
Multumesc! si eu am aceeasi problema Multumesc si pentru ca ai pus intrebarea si si pentru raspunsuri!