Colegele tale viseaza cu ochii deschisi la un putzoi
E bine ca tu vezi realitatea
Stai linistita...sti cum e toata lumea are gusturi diferite
si sincer nici mie nuprea imi place de justin bieber ...deci nu esti singura
Nici mie nu`mi place.si nu suport genu` de pers care sunt obsedate de o pers... mi`e scarba.lasa. mai bine asa ca tine...si macar nu esti copie.ai felul tau de a fi si nu mai e nimeni ca tine.
Tu esti singura cu piciarele pe pamant in mod sigur. Oricum, gusturile nu se discuta si nu trebuie neaparat sa-ti placa ceea ce le place si lor. Daca ti-ar fi intr-adevar prietene ti-ar intelege opinia si nu ar comenta atat pe seama acestui lucru si nu te-ar eticheta drept ciudata. Eu nici macar nu stiu cine e Justin Bieber.
Deci cine e justin bieder? pustiul ala mic care a incercat sa se combine cu toate fetiscanele de la Hollywood? prefer sa ascult tokio hotel decat pe ala)(cu toate ca fiecare au adoptat un alt gen muzical). oricum eu ascult pop/R&B dar de pustiul ala chiar nu'mi place...
Nu.nu ai nimic. Tie pur si simplu nu iti place, si colegele tale ar trebui sa inteleaga asta.De fapt, majoritatea oamenilor ar trebui sa inteleaga ca desi lor li se pare frumos sau dragut, sunt si oameni carora nu le place.Sau invers. Daca vezi ca colegele tale nu te inteleg, tine-ti parerea pentru tine.Desteptul cedeaza primul'!
Pai mie mi se pare oribil.am dat search din curiozitate sa vad cine e ala... da e oribil)))...no stresssss love you pooop
E ok. La mine e aceeasi situatie tuturor colegelor le place, numai mie nu. Ei lasa-l ca e un fandosit mititel si fitos Nu il suport.
Bye.
Poath3 ele sunt ciudate ...noo uh... ele viseaza la un baiat p care no sa-l aib niciodata dar uh poti sa iti fc un prieten jy o sa vz cine e ciudata pana la urma
Nu trebuie sa-ti placa mereu ceea ce le place prietenilor tai.Trebuie mereu sa ai opinia ta personala despre ceva sau cineva. Daca nu`ti place si ele spun ca esticiudata nu le baga in seama fiecare om are gusturi diferite de ex eu prefer sa ascult mai mult rock prietenilor mele mai multa muzica de disco pai? eu nu le impun sau nu zic ca sunt ciudate. e stilul meu si ele au parerile lor care nu ma afecteaza!
Spunele in fasta ce gindestidespre justin x si totul va fi bine!
Poate daca vad prietenele tale videoclipul acesta nu o sa le mai pleca de justin http://www.youtube.com/watch?v=Rc3jMoFJrBQ&feature=fvst se spune ca este un pedofil de 51 de ani. UITATVA!
Daca prietenele tale vad videoclipul acesta nu cred ca o sa le mai placa de justin bieber http://www.youtube.com/watch?v=Rc3jMoFJrBQ&feature=fvst este un pedofil de 51 ani. merita sa va uitati
Uite care-i faza nu trebuie neaparat sa-ti placa ce le place si prietenilor tai si daca chiar ti-ar fi prieteni nu te-ar crede o ciudata[chiar daca si mie imi place Justin Bieber dar totusi nu sunt inebunit dupa elasa ca stai tu linistita ca nu trebuie sa aveti aceleasi pareri
Facem parte din cei 1% la suta care il dispretuiesc pe justin bieber! nu stiu ce vede lumea la el sunt multi mai buni ca el
Fata ce nebuna esti ce vezi la justin bieber o sa ajungi sa nu mai ai prieteni daca tot te gandesti la el crezi ca el se uita la tine? nu se uita la selena gomez de ea ii place
Ratonhnhakéton întreabă:
anonim_4396 întreabă: