| adelinusk a întrebat:

Mie nu mi-a venit ciclul de 3 luni si imi curge un lichid alb am facut teste dar mi-au iesit negativ. am 17 ani si mie jena sa ii spun la mama ce pot face?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Trebuie neaparat sa mergi la medicul ginecolog.Lipsa ciclului atatea luni poate fi ceva serios si nu-ti poti risca sanatatea,doar fiindca ti-e rusine.Te gandesti ca o boala cu cat o descoperi si o tratezi mai din timp, cu atat ai mai multe sanse de vindecare? Nu vreau sa te speriu, dar iti dai seama ca de 2 luni de zile tu stai si astepti, fara sa stii ce se intampla cu tine? Daca patesti ceva? Daca nu mai poti avea copii? Mergi la medic de urgenta!

4 răspunsuri:
| ana_2556 a răspuns:

Nu ai ce face decat sa ii spui mamei tale ca ai o scurgere ciudata si sa mergi la ginecolog. Poti avea o bacterie care nu e bine sa o lasi asa, sau sa o tratezi dupa ureche.

| Debb a răspuns:

Mergi la un ginecolog sau poate totusi ar fi bine sa ii spui mamei.

| adriana996 a răspuns:

Spune-i mamei tale, stiu ca-ti este incomod dar te va intelege.Mai ales ca nu ai facut nimic rau, expilicai detaliat totul.Va fi ok.Stai linistita.Decat sa nu faci nimic mai bine ii zici, ai putea avea probleme de sanatate, trebuie sa consulti medicul si pentru asta trebuie sprijin financiar din partea parintilor asa ca...e musai sa-i zici.Trebuie.

| danypoli95 a răspuns:

Ti jena, nu ti jena spune-i mamei tale si mergeti la un doctor.Bafta