anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie nu mi-a venit menstruatia de 1 luna si stiu ca nu mai sunt virgina dar stiu bine ca nu si-a dat nimeni drumul in mine se poate sa fie ceva neregula am si racit se poate si de la asta dau fundabig grin!

Răspuns Câştigător
| Mada4ghn a răspuns:

Uite intrebare si raspunslaughing)...deci nu mai esti virgina huh?happy...sa stii ca e nevoie de un singur spermatozoid care sa fecundeze ovulul ca sa ramai insarcinata. Nu vreau sa te alarmez, dar sa nu iti mai vina de la raceala de o luna nu e tocmai de la raceala. Daca in 2 luni(maxim) nu iti vine du-te la ginecolog si nu trebuie neparat sa urmaresti burta daca iti creste, ci daca ai apetitul de mancare mai mare decat de obicei. Se spune ca atunci cand esti insarcinata pofta de sex ti se mareste.Fii si u atenta si succesbig grin

4 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Ai putea incerca prin un test d sarcina, asa macar te iei d o grija.nu trebuie neaparat ca baiatul sa s termine in tine pentru a ramane insarcinata, e de ajuns sa nu s spele bine d la un nr la altul! eu in locul tau nu as sta chiar atat d linistita!

| Alkyda a răspuns:

E de la raceala happy deci nu are ce sa se intample intarzie doar.

| monyk a răspuns:

Buna,e posibil sa fie din cauza racelii,ori o dereglare hormonala dar se poate sa fi si insarcinata.Cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina,pentru ca desi nu si-a dat drumul in tine,inainte de ejaculare exista un lichid preejaculator care poate cotine spermatozoizi,e de ajuns de o picatuta de sperma si poti ramane gravida.
Metoda care a-ti folosit-o nu e foarte sigura, sunt sanse destul de mari sa fi insarcinata dar nu neaparat.
Fa testul ca sa vezi cum sta treaba si pe viitor nu mai risca asa mult, protejeaza-te.

| Азбука a răspuns:

Chiar nimeni nimeni? laughing