| Master2 a întrebat:

Mie nu-mi place sa fac sex cu prezervativ as putea sa il pun prietenei mele?

14 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Da, poti sa i-l pui, dar nu ala.Sunt prezervative speciale pentru femei, dar ceva mai scumpe si mai greu de folosit. Cel mai bine e sa folosesti in continuare prezervativul. Poti folosi un tip diferit de, ceva mai subtire pentru a creste sensibilitatea.[cauta pe net sortimentele si apoi vezi in farmacie/supermarket/de unde mama naibii iei tu prezervative]Si mai bine lasa mofturile, nu cred ca e necesar ca ea sa suporte o sarcina doar pentru ca tie 'nu-ti place'. Mai bine cauta o alternativa placuta, altfel ea nu o sa vrea deloc si o sa vezi ca o sa-ti placa si cu o soseta, nu numai cu prezervativul.happy

| Pacala a răspuns:

Unde sa ii pui prezervativul prietenei tale, bre? pe cap?!

| Pho3nix a răspuns:

Sa-i pui prezervativul prietenei tale? Sau cum? Unde vrei sa il pui? Pe nas?

| Ioana2518 a răspuns:

Nui lua in seama pe cei nesimtiti care isi bat joc. Existaa si prezervative pentru femei care sa baga in vagin, numai ca tu vei penetra in el. Pentru mai mule informatii, citeste pe net sau du-te la o farmacie si cere suficiente informatii pentru utilizarehappy

| Ionutzz97 a răspuns:

Sai pui prezervativul prietenei tale?laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Bun, deci s-o luam asa: Ai zis ca nu iti place sa faci sex cu prezervativ, bun, nu o face pentru ca nu te obliga nimeni. Dar ti-ar placea sa te trezesti mai tarziu cu o boala urata gen SIDA, HIV sau alte boli venerice, sau riscul cel mai mare al sexului neprotejat: sarcina. Ti-ar placea ca partenera ta sa vina cu copilul la usa ta ca sa iti accepti dreptul de tatal, iar viata ta de adolescent rebel sa se distruga si sa ajungi sa ai grija de copil si sa schimbi scutece in timp ce altii de varsta ta isi vad de scoala, joaca fotbal, ies la plimbare, ti-ar placea? Gandeste-te asa: prezervativul trebuie sa il suporti cateva ore, dar copilul va trebui sa il suporti toata viata si sa-l cresti, sa aiba un viitor, nu? Gandeste-te bine, oamenii au inventat prezervativul ala cu un scop.

| beka a răspuns:

Da poti... dar nu prezervativul tau, este special pentru fete "prezervativ feminin" cauta la farmaciewinking

| GabiArian22 a răspuns:

laughing) unde sa il pui pe picior,, pe cap unde laughing?

| ionela_5345 a răspuns:

Daca va cunoasteti bine si nu aveti niciunul nicio boala cu transmitere sexula, deci nu exista niciun risc din acest punct de vedere, sa stii ca exista si alte metode de contaceptie, nu numai prezervativul.informeaza-te si o sa aflii muuuulllteee!winking

| sucharina a răspuns:

Asta ar inseamna ca "prietena "ta sa fie baiat... iat tu esti GAY...cum poti sa pui asemeanea intrebari mai copile?

| mossu a răspuns:

Iti spun eu cum: il pui pe limba si il introduci cu limla cu tot in vagin.laughing

| TiMan a răspuns:

...bou a fost ala care te-a invatat sa te **** straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... ce sa sa zic nu iti place... pune mana copile si protejaza-te si protejazo si pe prietena ta. Tu fi copil.

| gabytza2012 a răspuns:

Sunt copil de 12 eu da stiu mai bine de cat tine si cum vrei sai prezervativul unde in cap pe deget sa pe limba?laughingrolling on the floor