Lasand de-o parte chestia cu clasa [si nu inteleg de ce s-ar fi mutat din cauza voastra ], nu cred ca ar trebui sa alergi dupa un baiat placut de toate fetele.Sa ziceam ca intr-un final ai reusii sa fi impreuna cu el...ti-ai ranii si cea mai buna prietena si apoi nu cred ca o sa ti-l poti pastra daca sunt asa multe fetele care il plac.Eu zic sa uiti de el ca mai sunt si altii , sper ca te-am ajutat . Funda?
Pai in primul rand nu asculta prostiile alea cu clasa, in al doilea rand,tu si prietena ta ar trebui sa il invitati undeva(pe cheltuiala voastra) iar daca accepta,vorbiti cu el tot felul de chesti,si intrebatil daca ar fi interesat de o relatie cu una dintre voi,j daca zice da,nu va suparati una pe alta,oricare ar fi alegerea lui,iar daca zice nu, asta e, sau poate e rusinat de fata pe care nu o vrea.Sau puteti face totul pe cont propriu.succfs,ar fi frumos daca mi.ai da un mesaj cu rezultatul idilei...noroc
Poi daca ati sarit toate p el normal ca o plecat xD spre civilizatie. Ai putea sa il imparti si tu si prietena ta.
Hmmm parerea mea este sal uitati amn2 pentru ca...una dintre voi tot se supara si pacat sa.ti strici prietenia pentru un baiat.:...
beausingurlamasamea întreabă: