| DANyi a întrebat:

Mii de salutari TPU. Va stresez cu o intrebare. Am nevoie de ajutor pentru
prietenul meu cel mai bun, dar pentru asta ar trebui sa va spun o mica
povestioara, asa ca, sper sa aveti timp s-o cititi: El s-a indragostit de ea in
primavara si de atunci nu mai scapa de "tensiuni". I-a cerut prietenia pe
facebook, apoi i-a luat ID-ul. La prima conversatie au stat cateva ore, au
discutat, lalait, glumit, etc... dar importat este ca el a invitat-o la un suc in oras, iar ea a acceptat. O nedumerire mare este ca dupa ce au incheiat
conversatia, si-au urat "pa-pa", "noapte buna", ma rog... ea i-a scris lui ca pana acum a fost altcineva la calculator si nu ea.Scuza clasica dar interesanta pentru ca nu se stie scopul acesteia. Pe parcursul timpului, el a mai incercat sa o invite de 2 ori dar nu a avut noroc, niste afurisiti de prieteni din partea ei au inceput sa rada (n-am ce face, dar nu ai cum sa educi primatele). Intr-o zi din iunie i-a recunoscut totusi pe mess ca o place (daca a fost greseala va rog sa spuneti), dar ea a spus ca sentimentul nu e reciproc. De atunci, nu a mai vorbit cu ea, nici invers.Acum, in prezent, el doreste sa scape de suferinta, sa scape
de amintirea ei. Ei bine, cam asta e povestea, iar acum vin eu cu intrebarile mele: Credeti ca ar mai fi vreo sansa ca ei sa fie impreuna? A gresit cand i-a recunoscut pe mess ca o place? Credeti ca sunt de vina prietenii aceia(radeau de amandoi nu numai de el)? Stiti vreo modalitate prin care el sa o uite? Va rog mult, astept raspuns. FUNDA PENTRU CELE MAI CONVINGATOARE RASPUNSURI! Va multumesc mult prieteni si numai bine!

Răspuns Câştigător
| VanillaBl a răspuns:

Parerea mea este ca tipa asta e genu de fata careia ii place sa se simta importanta si dorita( la fel eram si eu inainte sa mi se puna capac). De obicei fetele de genul asta se simt bine daca il fac pe baiat sa le spuna multe multe lucruri sa flirteze sa rada sa glumeasca sa cucereasca, chiar daca nu le intereseaza acel baiat. Sfatul meu este sa treaca peste, mai ales ca faza cu "a fost varamea la calculator" am spus.o si eu de multe ori si multe alte fete pe care le cunosc. pup

2 răspunsuri:
| pasta a răspuns:

NU deoarece eu cred ca persoana data este o persoana care isi sterge piciarele de alte persoana. eu cred ca NU a gresit... dragostea isi are si ea sentimentele si trairile ei...Persoana aia sa vrut trebuia sa-i opreasca pe prieteni deci evident nu a vrut
Trebuie sa se incarce in niste treburi grele si sa nu se mai gindeasca la ea sau sa iisi gaseasca alta prietena.sau in cel mai usor caz sa zica ca fete ca astea sunt muuulte si va gasi doar una cu care va fi impreuna si se vor iubi...

| innn a răspuns:

1) da, a gresit spunindu-i ca o place
2) mai ales pe mess
3)nu-i dau nicio sansa sa mai mearga
4)nu stiu cum sa o uite, sincer happy