Pff, cam da. Nu vezi ce aparaitii are. Daca de la 17 ani incepe sa se dezbrace tot mai mult, atunci e clar.
Totusi melodiile noi sunt dragute.
Pana la vreo 16 ani era o tarfa din industria muzicala acum e in amandoua felurile
Nu cred pare o fata de treaba... asta de unde ai mai auzito de la tv ca si aia cu mylei e moarta?
Nu ati inteles, eu cred ca face referire la videoclipul de la melodia "I can't be tammed". Daca nu l-ati vazut nu spuneti. Voi spuneti de cum o vedeti voi pe disney.Ati vazut videoclipul? Stiti ce face? O copie si ea pe lady gaga, a ajuns lady gaga star o copiaza cine o prinde. Apropo in vreo 3 sec apare intr-o rochie din pene, sunt pene de paun rochia aceea a costat 18. 000 dolari parca, asa stiam sau vreo 16. 000 aproximativ, nu stiu sigur.Si apare in ea doar 3 sec.Bft
Orice star de la Disnney se strica! De ce? Pentru ca au fanii adolescenti de 13-16 ani, gen Jonas Bro' sau Hannah. Miley Cyrus e doar proasta, in videoclipul ala nou al iei cu,, Can't Be Tammed" sau ceva de genu, incearca sa para,, bad" ceva ce a facut Rihanna, numai ca Rihanna nu era Hannah Montana inainte.
Miley Cyrus... ce pot sa zic despre ea un copil lipsit de talent care bantuie pe la televizor intra in scandaluri si apoi face pe inocenta pentru a face bani! Cat de frumos "Miss Hannah Montana" nu mai e fetita care era e doar o copie ieftina a Rihannei una din pacate nereusita. Dar cui ii pasa e viata ei, a castigat titlul de "tarfa" pe pura dreptate
Mata. normal ca nu are 16 ani! de fapt cu videoclipul acela nu mai straluceste sub ochii fetitelor ca inainte. dupa clip a inceput sa umble baietii cu limba scoasa dupa ea
Ce? Miley nu e tirfa e doar o odolescenta care vrea si ea un nou stil de viata ea in primul rind nu e tirfa e o fata destul de normala daca era tirfa erau poze puse pe net nude cum face sex sau de astea ea e o fata normala britney spears e tirfa nu miley cyrus. prostilor!
anonim_4396 întreabă:
AlanaGlowey întreabă: