| PrincessMonny a întrebat:

Miley Cyrus a devenit tarfa?

32 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Mai intrebi? normal

| paramore a răspuns:

Face si ea ce poate.de prea multi bani nu mai stie csf

| stefangeles a răspuns:

Da

| cristianorudi7 a răspuns:

De cand, cred ca de la gradi

| LNK a răspuns:

Pff, cam da. Nu vezi ce aparaitii are. Daca de la 17 ani incepe sa se dezbrace tot mai mult, atunci e clar. laughing
Totusi melodiile noi sunt dragute. laughing

| Tigrilă a răspuns:

Ca fosta sad

| gaby37 a răspuns:

Pana la vreo 16 ani era o tarfa din industria muzicala acum e in amandoua felurile

| IuliaAkaTrixxie a răspuns:

Era, este si o sa fie.
Bye bye.winking

| ღSupradozaDeViseღ a răspuns:

Nu cred pare o fata de treaba... asta de unde ai mai auzito de la tv ca si aia cu mylei e moarta?

| Alex4LighT a răspuns:

Nu ati inteles, eu cred ca face referire la videoclipul de la melodia "I can't be tammed". Daca nu l-ati vazut nu spuneti. Voi spuneti de cum o vedeti voi pe disney.Ati vazut videoclipul? Stiti ce face? O copie si ea pe lady gaga, a ajuns lady gaga star o copiaza cine o prinde. Apropo in vreo 3 sec apare intr-o rochie din pene, sunt pene de paun rochia aceea a costat 18. 000 dolari parca, asa stiam sau vreo 16. 000 aproximativ, nu stiu sigur.Si apare in ea doar 3 sec.Bft

| cornelia_9446 a răspuns:

Ei da.oh go on
Nu, nu e adevarat, doar ea stie ce ehee hee

| infernome a răspuns:

Miley Cyrus nu a devenit tarfa era deja tarfa.

| Sucre a răspuns:

Orice star de la Disnney se strica! De ce? Pentru ca au fanii adolescenti de 13-16 ani, gen Jonas Bro' sau Hannah. Miley Cyrus e doar proasta, in videoclipul ala nou al iei cu,, Can't Be Tammed" sau ceva de genu, incearca sa para,, bad" ceva ce a facut Rihanna, numai ca Rihanna nu era Hannah Montana inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nu e tarfa, pur si simplu a crescut, pur si simplu, sum si fanii au crescut. Dca ramanea eu stiu, Hannah Montana laughing va placea? straight face...eu incepusem sa ma plictisesc de ea! Si melodiile alea gen Best of both worlds!?!?!? va mai plac si acum? nu cred!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a devenit o curva
nu ati vazut? acum cateva zile au aparut niste poze pe un site in care miley nu avea sutien si i se vedeau sfarcurile! sau purta o fusta scurta si i se mai vedeau si bucile, si celulita laughing)))
si filmari cum danseaza lasciv... s. a.
-deci da e o curva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curve peste tot la 14 15 16 ani sugatoare de pta ce dq

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andra
Nu stiu ce sa cred despre ea dar am vazut multe poze cu ea cand...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a devenit asa era

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sugeamai de choaie ca milu la oaie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lolwinking
chiar una marhewinking

| TifaLockheart a răspuns:

Miley Cyrus... ce pot sa zic despre ea un copil lipsit de talent care bantuie pe la televizor intra in scandaluri si apoi face pe inocenta pentru a face bani! Cat de frumos "Miss Hannah Montana" nu mai e fetita care era e doar o copie ieftina a Rihannei una din pacate nereusita. Dar cui ii pasa e viata ei, a castigat titlul de "tarfa" pe pura dreptate happy

| alexmjj a răspuns:

Daca e tarfa cat vrea pe ora?rolling on the floorrolling on the floor

| blade_8047 a răspuns:

Da' cand a fost altceva?

| cris99 a răspuns:

Mata. normal ca nu are 16 ani! de fapt cu videoclipul acela nu mai straluceste sub ochii fetitelor ca inainte. dupa clip a inceput sa umble baietii cu limba scoasa dupa ea

| mileycyrus92 a răspuns:

Ce? Miley nu e tirfa e doar o odolescenta care vrea si ea un nou stil de viata ea in primul rind nu e tirfa e o fata destul de normala daca era tirfa erau poze puse pe net nude cum face sex sau de astea ea e o fata normala britney spears e tirfa nu miley cyrus. prostilor!

| Rockerul a răspuns:

Miley Cyrus e o tarfa asa cum a fost in tot deauna.Pe deasupra sa si drogat.

| Rockerul a răspuns:

Da, ea este o tarfa drogata!