| RAY a întrebat:

Minciuna cum ca fizicul nu conteaza poate da false sperante -deci predispune la dezamagiri, de ce fetele ne dau false sperante dar real se vede altceva?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu stiu daca toate.Eu una daca zic ceva ma tin de cuvant. Daca iti spun nu conteaza ca ai sau nu ai aia pai cand te vad sau "te iau" chiar nu conteaza.
Cum era aia "Daca am zis am zis" big grin

| RAY explică (pentru Freya1):

Tu poate da, dar multe virgine de pe TPU vad suflete ce vina au ele? imagineazati sa vezi spirite pe strazi toata ziua, ce viata cool duc astea

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Nu am spus ca nu conteaza deloc doar ca fiecare are gusturile lui sau fiecare se indragosteste de ceva anume la o persoan poate sa fie asta fizicul sau nu.Iar ce spune infestatoR il inteleg posibil sa aiba doar niste abilitati fizice care il definesc si in rest nimic. Uita-te la el e cel mai bun exemplu ca in realitate poate fi rupt din stele ca daca are caracterul asta nu da nimeni o flecma pe el.Imi place cand se baga in seama ca e un bun exemplu de asa nu si il pot lua psihologi ca exemplu negativ si misogin.
Sincer daca as minti cu faptul ca nu ma intereseaza fizicul atat de mult doar pentru a chinui un barbat asa face asta pentru infestatoR doar sa il maltratez ca cei ca el chiar merita

| SG1995 a răspuns:

Draga fizicul conteaza, dar nu e cel mai important aspect, ba chiar pe masura ce relatia evoluaza importanta acestui aspect se diminuaza, atractia fizica e exact ca o focoasa nucleara, exploziva, dar de moment, insa efectele conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toate fac asta. Orice minciuna, indiferent daca e "bine intentionata", predispune la dezamagiri.

| Yon1470 a răspuns:

Orice om e frumos in felul lui si orice om are perechea potrivita pentru el.Nu toti suntem compatibili si trebuie sa stim unde sa ne uitam si de ce anume avem nevoie, fara sa tintim mai sus decat trebuie.

| RAY explică (pentru Yon1470):

Fi serios tie isi plac toate fetele indiferent de cum arata?

| Yon1470 a răspuns (pentru RAY):

Am spus ca orice om are perechea lui si ca nu trebuie sa tintim mai sus decat trebuie, ca sa nu fim dezamagiti. Daca o fata frumoasa nu iti da atentie, poate nu esti pe gustul ei si ea stie asta sau invers.Normal ca si ambalajul conteaza, dar aveam fiecare perechea noastra si acea pereche are ochi doar pentru noi.

| RAY explică (pentru Yon1470):

Si eu cred in asta, fiecare sa isi vada lungimea nasului

| Vegeta07 a răspuns (pentru Yon1470):

"Orice om are perechea potrivită pentru el"
Cea mai mare minciună pe care am auzit-o

| Yon1470 a răspuns (pentru Vegeta07):

Vazandu-ti poza iti dau dreptate si imi retrag cuvintele.

| Rm12 a răspuns:

Cum am auzit pe cineva spunand acum ceva timp... "Sufletul e important, dar daca nu exista atractie frizica, degeaba."