Buna
Nu cred ca sunt asa ceva si nu cred ca ar recunoaste cineva chiar daca ar fi.
Din postarile tale am inteles ca vei naste in curand si ca tatal copilului isi asuma responsabilitatea..nu?
Pai atunci ma intreb..de ce te intereseaza adoptia?
Daca ai cazut in pacat, acum vei cunoaste necazul. bucuria si fericirea de a fi mama!
Asta e, mult prea mica, dar nu imposibil.
Sarcina usoara
Apreciez faptul ca n-ai facut avort. Dupa cum spunea cineva aici nu cred ca cineva recunoaste. Eu totusi sunt de parere sa pastrezi copilul la urma urmei el nu e vinovat si merita o familie. Toata lumea face greseli mai mici sau mai mari, nu te descuraja, fii puternica. Chear daca esti minora, eu am mai vazut cazuri si au avut o viata fericita si chiar mai buna decat au avut alti. Ai grija de tine si de bebe. Sa nu faci ceva prostie
Depinde si de tatal copilului ce fel de om este si mai ales daca este major. Aici intervenind ceva complicatii. Mai apoi o alta variabila o reprezinta parintii, din ambele tabere... autoritatea tutelara etc. Discuta cu apropiatii si mai ales cu tatal si apropiatii tatalui... ia o decizie care sa nu.ti afecteze viitorul, alaturi de cei dragi, incluzand si viitorul suflet care va veni. Stiu ca e greu si complicat la varsta ta, dar va trebui sa. tiasumi responsabilitatea intr.un fel sau altul. Numai bine
Fi sigura ca nu esti nici prima nici ultima adolosecenta care va aduce pe lume un copilas.
Eu zic sa faceti un mic,, consiliu de familie'' voi doi, parintii vostri in care sa hotarati ce veti face!
Nu lasa niste straini sa hotarasca soarta unui copilas.
Daca parintii vostri sunt inca tineri si va pot sprijini, ar fi minunat!
Copii se freca-n trebuie ei. . Dupa ne intrebam de ce dracu merge asa rau in Romania si la vecinii nostri din Vest le merge bine? CA NU SE *** DE LA 12 ANI si daca se *** isi iau masuri. Felicitari ca nu ai avortat, si nu te gandi la adoptie o sa ai cosmaruri. :d cand o sa mai creasca
Nu am trecut prin asa ceva, dar iti pot povesti despre o fata care a fost in situatie. Era in clasa a11a si era cea mai frumoasa fata din liceu, nu ii placea deloc scoala si absente avea cu duiumul. A aflat ca e insarcinata cand era in 6 luni si logic ca nu mai avea ce sa faca. A avut sprijinul parintilor si al prietenului, a nascut o fetita pe care o creste impreuna cu (acum)sotul ei. Cea mai tare chestie a fost ca dupa ce a nascut notele ei au crescut foarte mult si nu a mai lipsit de la scoala. Din cate stiu eu acum e la facultate!
Poate iti da de gandit povestea...
Da-mi un fb-uk am nevoie sa vorbesc cu tine. cred ca sunt si eu insarcinata am tot 15 ani
Nu am trecut prin asa ceva si nici nu imi doresc, la varsta pe care o am. Sfatul meu este sa pastrezi copilul. O sa existe si foarte multe momente grele deoarece nu esti pe cont propriu si esti foarte tanara, dar totusi priveste partea buna a lucrurilor, o sa fii o mama tanara. Nu cred ca ti'ar placea ca peste cativa ani sa il vezi pe strada cersind, dormind cine stie pe unde, sau chiar intr-o alta familie, cand sti ca tu te'ai sacrificat sa ii oferi viata. Pastreaza bebele, iubeste-l si fii fericita, asa a fost sa fie, nu poti da timpul inapoi, de poti face este sa iti privesti viitorul alaturi de puiul tau. Multa bafta, sper sa faci alegerea potrivita!
linarkfts întreabă: