Depinde ce act comit daca ucide atunci sa fie inchisi toata viata lor in puscarie daca fura sa stea vreo 10 ani la racoare si daca violeaza sau tulbura linistea publica atunci poate primi o bataie crunta ori sanctiune (amenda aspra in cazul tulburarii linistii publice).
De la varsta de 16 ani raspunzi penal
si daca savarsesc infractiuni asa de grave normal ca trebuie sa fie pedepsiti
1.Pentru minorii care savarsesc delicte s-a luat deja o decizie.Sunt dusi la scoala de corectie, iar cand implinesc 18 ani sunt transferati la inchisoare(daca inca nu s-a savarsit pedeapsa). Depinde si ce a facut. Daca a furat mi se pare ok scoala de corectie, dar daca e acuzat de crima, inchisoarea ar fi cea mai buna solutie.Parerea mea.
Pai.Penrtu ca inca sunt minori.nu ar trebui sa fie pedepsiti la fel.pentr ca daca esti minor
. inca ai minte de copil.si dupa ce ai trecut de majorat...inca esti copil...inveti din greseli
eu zic Nu
Pai eu cred ca nu ar trebui pedepsiti fiindca ei inca nu au mintea atat de dezvoltata ca adultii si nu prea judeca atat de bine(la asta ma refer cu inchisoarea), dar sa fie pedepsiti da :sa faca munca in folosul comunitatii, sc. de corectie etc.
Nu cumva te pregatestipentru dezbateri? ti-as spune si eu parerea dar cred ca vom fi concurente.
Ramona_2721 întreabă:
Thevampirediariesfan întreabă: