| KiddaDot a întrebat:

Mmm...ce ati alege intre un tip la care ti extrem de mult dar sti ca o relatie cu el,plina de indiferenta,nu ar putea rezista,si un tip care te respecta,isi doreste o relatie serioasa,insa nu simti nimic,in afara de o mica atractie,pentru el? La primul tip,e atat atractie fizica cat si faptul ca ma simt minunat in prezenta lui,insa el nu e genul care sa poata rezista intr-o relatie,e un copil care pur si simplu isi bate joc de sentimentele fetelor. Iar al doilea tip,ma respecta,vrea o relatie serioasa,tine muult de tot la mine, insa eu nu pot sa ma declar "indragostita" de el. E atat de atras de mine, incat ma simt putin sufocata.voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Totusi, asta inseamna ca te expui la mai multe dureri - daca te dai singura cu capul de pereti. Trebuie sa te intrebi daca tot acest 'thrill" merita suferinta de pe urma, poti face usor comparatia cu sporturile: Faci un sport dur, de contact, esti expusa la accidentari, stai mult in "spitale" si faci recuperari. Pe cand un sport mai lejer nu te expune asa de usor la accidentari si in plus vei fi (aproape) tot timpul "fit to play". Scuze, unele cuvinte le gasesc mai usor in engleza, ca stau mai mult pe chat cu gameri din alte tari. laughing
Alegerea nu-i usoara, si oricare ar fi, tendinta este sa iti para rau ca nu ai ales varianta cealalta. Ca la restaurant, dupa ce ai ales meniul te uiti ce manca si altii si iti pare rau ca nu ai ales altceva.

23 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Arde-te cu primul, ca sa poti pretui cu adevarat ce-ti ofera al doilea.

| Zenithf a răspuns:

A, de fapt vad ca te-ai ars deja. Pacat ca nu ti-a fost de invatatura. straight face

| KiddaDot explică (pentru Zenithf):

E destul de greu, cand sunt la mijloc sentimente :d mersi oricum.

| Zenithf a răspuns (pentru KiddaDot):

M-am tot gandit si... pana la urma, totul depined de tine. Si tie iti place aventura, ca la primul, ca daca erai mai asezata atunci il apreciai mai mult pe al doilea. Deci, probabil cel mai bine pentru tine ar fi sa te intorci la primul, si s-o dati inainte pe drumul cu zoampe (gropi). La urma urmei, cine isi alege de la inceput o pereche pe viata? Toti facem greseli si ne batem cu capul de pereti pentru ca preferam sa invatam din greselile noastre decat sa ascultam de sfaturile altora. Asta este scoala vietii.

| KiddaDot explică (pentru Zenithf):

Exact! Multumesc ca ai stat atat sa te gandesti la un raspuns pentru intrebarea mea. Pai, la 15 ani nu pot spune ca imi doresc atat de mult o relatie "serioasa", pe viata laughing)

| Zenithf a răspuns (pentru KiddaDot):

Totusi, asta inseamna ca te expui la mai multe dureri - daca te dai singura cu capul de pereti. Trebuie sa te intrebi daca tot acest 'thrill" merita suferinta de pe urma, poti face usor comparatia cu sporturile: Faci un sport dur, de contact, esti expusa la accidentari, stai mult in "spitale" si faci recuperari. Pe cand un sport mai lejer nu te expune asa de usor la accidentari si in plus vei fi (aproape) tot timpul "fit to play". Scuze, unele cuvinte le gasesc mai usor in engleza, ca stau mai mult pe chat cu gameri din alte tari. laughing
Alegerea nu-i usoara, si oricare ar fi, tendinta este sa iti para rau ca nu ai ales varianta cealalta. Ca la restaurant, dupa ce ai ales meniul te uiti ce manca si altii si iti pare rau ca nu ai ales altceva.

| IloveME a răspuns:

Prima data as incerca cu al doilea, de vreme ce exista acea atractie, posibil ca aceasta sa mearga mai departe.in caz ca lucrurile nu vor decurge asa, m-as desparti de el si si mi-as vedea de viata mea.
Imposibil sa nu gasesti, baiatul care te umple, care sa te iubeasca si sa te respecte, trebuie doar sa stii unde cauti si sa ai incredere in tine ca vei reusi!

| mona a răspuns:

Alege-l pe al doilea, cu timpul il vei iubi

| Ofiintă a răspuns:

Ne aflam intre ciocan si nicovala...

Eu ma aflu in aceasta situatie dar nu pot spune ca este ceva foarte complicat.
Si cu parere de rau eu iti spun ca nu ai din ce alege asa cum nici eu nu am ales la randul meu.
Primul baiat, aratos, pofta inimii tale dar lucrurile nu stau la fel de fericit asa cum ai precizat si tu, ( acel baiat nu respecta fetele) dar tu indiferent de acest lucru te simti atrasa de el, altfel nici nu se putea. Ei bine, traieste clipa si momentul, alege-l pe cel care iti place iar daca va veti despartii asta va fi alegerea ta.
Al doilea baiat, pai daca nu iti place n-are niciun rost, orice ai face indiferent de situatie nu o sa te poti uita la el decat ca si la un prieten.
Numai bine!
pa, pa

| Pitzipoanca a răspuns:

Astea-s prostii de copii de 15 ani. Eu as merge mai departe, sa ma maturizez.E varsta, e bla-bla. Dar nu e ok.
Nimic nu-ti garanteaza ca indiferentul nu va incepe sa te bata. Maturizeaza-te si accepta ideea ca nu infatisarea e importanta, ci modul in care se poarta cu tine.

| KiddaDot explică (pentru Pitzipoanca):

Probabil ca-s prostii, dar pentru mine conteaza. Si un "maturizeaza-te!" nu ma ajuta sa iau o decizie. Nu te obliga nimeni sa imi dai vreun sfat.

| e1xtz a răspuns:

Pai eventual cauta un al treilea..ca din astia 2 se pare ca nu poti face 2in1 ca sampoanele alea...

| SebastianCMT a răspuns:

Problema la tine e ca esti indecisa...Nu ar trebui acum sa te duci la primul, mai ales daca ai zis ca nu vrea o relatie serioasa...Decat sa te imbeti cu apa chioara sau sa suferi pentru el e mai bine sa il alegi pe al 2 lea, dupa parerea mea cineva care te respecta si te intelege iti va fi mereu aproape, acum depinde si de tine ce vrei.Ai sa vezi ca pe parcurs o sa te atasezi si de al 2 lea.

| Corasonsalvaje a răspuns:

Ai putea incerca ceva cu al doilea poate pe parcurs te vei indragosti. Vorbeste cu primuls i spune-i ca tu vrei o relatie serioasa daca nu poate atunci sa te lase in pace.Si incearca cu al doilea. Poate primul se va simti gelos si te va chema inapoi iar daca tu nu ai reusit sa simti ceva pentru al doilea vei avea o relatie cu primul.Aici este urat faptul ca il poti rani pe cel de-al doilea.

| KiddaDot explică (pentru Corasonsalvaje):

Sunt de 2 saptamani cu al doilea. timp in care nu am avut absolut nici o treaba cu primul,cu care am avut acum o luna o relatie de o sapt. Insa,acum,vazand ca mi-am facut o noua relatie,a revenit,spunandu-mi ca-i lipsesc si alte chestii de acelasi gen. Problema este, ca isi doreste sa ne vedem, si eu imi doresc acelasi lucru. Insa baiatul cu care sunt acum, adica al doilea, nu cred ca ar fi foarte incantat... avand in vedere ca s-a atasat destul de mult de mine.

| Corasonsalvaje a răspuns (pentru KiddaDot):

Bun si tu ai inceput sa simti ceva pentru al doilea? Eram sigura ca primul asa va reactiona.Iti dai seama ca se mira cum de l-ai lasat pe el pentru altul. Daca nu simti nimic pentru al doilea du-te si vede-te cu primul vezi ce iti spune.Fi ferma si spune-i ca il placi dar daca el nu vrea o relatie serioasa si nu te poate iubi atunci tu ramai cu iubitul tau actualhappy

| KiddaDot explică (pentru Corasonsalvaje):

Nu,nu simt absolut nimic pentru al doilea. Multumesc frumos :*

| Stefana666 a răspuns:

Eu l-as alege pe al doilea.Acorda-i o sansa si o sa vezi k pe parcurs o sa iti placa si mai mult de el.Asa este mult mai bine decat sa fi cu un baiat care o sa iti aduca multa suferinta...crede-ma,am patit-o si am regretat.In fine, multa bafta, alege cu inima dar mai intai consulta-ti creierul. :*

| KiddaDot explică (pentru Stefana666):

Aww,mersi frumos :*

| Stefana666 a răspuns (pentru KiddaDot):

Cu multa placere, sper ca te-am ajutat :*

| Darias16 a răspuns:

Poate pare prostesc dar eu as alege primul baiat pentru ca daca l-as alege pe al 2-lea as murii de plictiseala......primul...chiar daca va veti despartii repede(important e sa nu te implici emotional in aceasta relatie pentru ca atunci vei suferi)

| DeeaBear a răspuns:

Eu daca as fi in situatia asta nu as alege pe niciunul dintre cei 2 deoarece primul este evident ca nu este pentru mine ( tine) dupa felul in care l-ai descris asta doar daca ai de gand sa nu implici sentimente. Iar cel de-al doilea...iar evident daca nu iti place de el mai bine nu te chinui. Asa cum tu meriti sa fii cu cineva care te iubeste si sa il iubesti si tu ( ceea ce este important) asa este si in cauzul lui. Nu iti sacrifica niciodata fericirea pentru fericirea altora. Asta este unul dintre cazuri in care chiar trebuie sa fi egoista.

| KiddaDot explică (pentru DeeaBear):

Mmm..mersi. Cred ca ai dreptate. Din pacate, m-am avantat deja in jocul asta..si cred ca am cam pus sentimente pentru primul. Totusi, iti voi urma sfatul.